skip to Main Content
Nederlandse vrouwen lastig gevallen op straat in Malgrat de Mar

Nederlandse vrouwen lastig gevallen op straat in Malgrat de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De Spaanse politie heeft woensdag in de badplaats Malgrat de Mar twee minderjarigen aangehouden op verdenking van aanranding van twee Nederlandse vrouwen. Volgens de politie gaat het om een alleenstaand feit en zijn de twee opgepakte jongens niet bekend bij de politie.

De twee Spaanse 17-jarigen hebben volgens de politie de vrouwen op straat onzedelijk betast. De vrouwen verblijven in een hotel in de Spaanse kustplaats aan de Costa Brava. Zij deden aangifte bij de politie van het voorval.

Volgens de politie gaat het om twee minderjarige Spanjaarden die op een gegeven moment de vrouwen betasten aan de achterzijde. Verder wordt er melding gedaan van het feit dat de tweejongens niet bekend zijn bij de politie en dat het een voorval was op straat in de drukke badplaats – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken