skip to Main Content
Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 57,5 miljoen euro!

Het duurste huis dat te koop staat in Spanje staat op Mallorca met een vraagprijs van 57,5 miljoen euro!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het Balearen eiland Mallorca heeft de eer het duurste huis te bezitten wat op de website Idealista te koop staat. Het 3.500 vierkante meter groot huis staat in de gemeente Alcudia en de koper kan genieten van 8 slaapkamers, 9 badkamers, een geweldige tuin en prachtige vergezichten. De vraagprijs voor dit luxe huisje is maar liefst 57.500.000 euro, ofwel 57,5 miljoen euro ofwel 16.429 euro/m2 ofwel erg veel geld. De website Idealiste heeft een top 10 lijstje gemaakt met de duurste huizen op dit moment waarbij een woning met een vraagprijs van 27 miljoen euro in Marbella op de tweede plaats staat.

Als je toch eens geld teveel of genoeg zou hebben, zou je dan een van deze woningen van de Idealista top tien kopen? Volgens de website is de duurste woning die via hun website te koop staat te vinden in de gemeente Alcudia op het eiland Mallorca waarbij de vraagprijs 57,5 miljoen euro is. Er staat in de advertentie niet bij of er onderhandeld kan worden over de prijs maar enkele duizenden euro’s zullen er vast wel vanaf kunnen. Voor dat geld heb je dan ook wel wat: 8 slaapkamers, 9 badkamers, een grote tuin, garages, zwembaden, vergezichten waar je nooit op uitgekeken raakt en een woonruimte van 3.500 vierkante meter. Bekijk hier de foto’s van deze leuke vakantiewoning.

Op de tweede plaats op de top 10 lijst staat een woning aan de Costa del Sol in de gemeente Marbella waar je voor slechts 27 miljoen euro een 4.000 vierkante meter groot huis kunt bezitten maar dan wel moet kiezen uit maar liefst 10 slaapkamers, verdeeld over twee woningen. Op Idealista staan niet veel foto’s omdat de eigenaar van dit paleisje dat waarschijnlijk niet wilde (misschien bang dat het huis gekraakt wordt).

De derde plaats wordt in beslag genomen door een geweldige woning in de gemeente Puigpunyent op alweer het eiland Mallorca. Dit huisje heeft 10 slaapkamers die verdeeld liggen over 3.000 vierkante meter aan woonruimte. Vraagprijs is 26,5 miljoen euro. Bekijk hier de foto’s van dit leuke optrekje op Mallorca.

We blijven nog even op Mallorca voor de woning die op de vierde plaats staat en voor al 24,5 miljoen euro van jou kan zijn. Het is niet het grootste woonhuis (vergeleken met de voorgaande huizen) maar je hebt toch 8 slaapkamers op 1.294 vierkante meter woonruimte. Deze woning is te vinden in de gemeente Andratx op Mallorca en foto’s kun je hier bekijken.

Voor de vijfde dure woning op Idealista keren we terug naar de gemeente Marbella aan de Costa del Sol waar een woning van 24 miljoen euro te vinden is. Je hebt dan wel 7 slaapkamers verdeeld over 2.644 vierkante meter en een spectaculaire ligging om te relaxen en waar je jezelf (niet) druk hoeft te maken over de hypotheek 🙂 en de aflossing daarvan. Bekijk hier foto’s van deze woning of doe een bod!

Ook voor de zesde plaats op deze top tien lijst blijven we in Marbella waar we het volgende object bekijken wat te koop staat voor 19.875.000 euro. Een raar bedrag wellicht maar dat komt omdat de prijs verlaagd is … een koopje dus! Je krijgt voor dat geld een woonruimte van 2.200 vierkante meter en maar liefst 14 slaapkamers. Bekijk hier foto’s van dit stulpje.

Voor de zevende plaats gaan we niet naar Mallorca en niet naar Marbella maar naar de gemeente Tiana in de provincie Barcelona. Daar staat een relatief klein huis van slechts 700 vierkante meter en 9 slaapkamers te koop voor 19,8 miljoen euro. Het gaat hier om een zeer moderne woning, iets wat op deze foto’s te zien is.

Plaats acht is voor een woning in Madrid welke een vraagprijs heeft van 17 miljoen euro. Het is een waar paleisje vlakbij de hoofdstad van Spanje waar je kunt genieten van 9 slaapkamers en een woonruimte van 2.900 vierkante meter. Foto’s kun je via deze link bekijken.

De negende plaats is voor een woning die opnieuw gelegen is in Marbella en die voor slechts 17 miljoen euro van jou kan zijn. Je moet dan wel genoegen nemen met slechts 7 slaapkamers en een kleine woonruimte van 1.162 vierkante meter. Het is echter wel een spectaculair huis gelegen direct aan de zee en de kust van de Costa del Sol. Bekijk hier meer foto’s van dit investeringsobject.

Voor de tiende dure woning keren we weer even terug naar Mallorca waar in de gemeente Andratx een woning te koop staat voor 17 miljoen euro. Deze woning heeft 8 slaapkamers die verdeeld liggen over 1.200 vierkante meter woonruimte. Het is een modern droompaleis waar je heerlijk kunt chillen op de loungebanken en kunt wegdromen met een geweldig uitzicht, bekijk de foto’s maar eens om een idee te krijgen.

Dus, heb je nog wat geld ergens liggen en wil je een leuke vakantiewoning kopen, geld investeren of een zeeeeeeer luxe B&B beginnen, dit zijn jouw tien duurste mogelijkheden 🙂

Foto: Idealista.es

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Die 57 miljoen heb ik al, nog een half miljoen te gaan…
  Hoop dat er een tuinier in de buurt woont….

  1. Als je geld en / of echt beroemd / en klasse hebt dan heb je een “woninkje” op Mallorca en niet op Ibiza.
   Nederlanders staren zich blind op Ibiza omdat de BN´ers er heen gaan, maar die stellen buiten Nederland niets voor.
   Mallorca heeft ook veel meer te bieden, mooie natuur, echte stad, ook cultureel heeft het veel te bieden. Ibiza tja drinken, mooi zijn en uitgaan?
   Natuurlijk zijn er een aantal mooie baaien, maar die vallen in het niet bij die van Mallorca, en dan vooral die waar bijna geen toerisme komt.
   Verder wil ik niemand pijn doen, die een leuk leven hebben op Ibiza, prima toch.

   1. o….stelt oa. weske en yolante ook niet veel voor in het buitenland?
    nochtans….spanje, italie, turkije en de rest vd wereld, iedereen kent de WES toch?
    misschien heeft ie zelfs nog een “appartementje” op mallorca, wie weet?
    en het is heus niet de enige bekende nederlander die daar woont die ook iets betekenen buiten hun nederland maar ieder zijn mening natuurlijk.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken