skip to Main Content
Onder het mom van “Nederlandse humor in…” komt Leon van der Zanden naar Barcelona

Onder het mom van “Nederlandse humor in…” komt Leon van der Zanden naar Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Op zondag 24 september zullen alle Nederlanders die in of rondom Barcelona wonen tijdens een avondje uit kunnen genieten het Nederlandse komische trio Leon van der Zanden, Bas Birker en Daan van der Hoeven. De topper Leon van der Zanden komt speciaal naar de Catalaanse hoofdstad om zijn nieuwe show Kameleon uit te proberen. Dit avondje uit is dus ideaal voor die Nederlanders die even alles rondom de Catalaanse strijd naar onafhankelijkheid willen vergeten.

In de voorverkoop kosten de entreekaarten 17,50 euro en bij de deur 25 euro, beiden inclusief 2 drankjes. In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers en op de avond zelf. Hierbij wordt Leon begeleid door Bas Birker en Daan van der Hoeven.

Het evenement wordt georganiseerd door Kring Nederlands Bedrijfsleven in Barcelona en zal plaatsvinden in de bar Mix Barcelona in de Carrer del Comerç 2 in Barcelona. Wil je gaan, wees dan snel want er zijn maar 100 tickets beschikbaar waarvan een groot deel al verkocht is. Meer informatie lees je op de Facebook Evenement pagina.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. wie zijn die drie hollandse clowns?
    nog nooit van gehoord, ga zeker kijken.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken