skip to Main Content
Zwaargewonde man na val in pretpark Port Aventura in Salou
Port Evntura

Zwaargewonde man na val in pretpark Port Aventura in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Zwaargewonde man na val pretpark Port Aventura Salou

Port Evntura

TARRAGONA – Een 19-jarige man is vrijdagmiddag rond 13 uur in het pretpark Port Aventura in Salou/Vila-Seca aan de Costa Dorada zwaargewond geraakt toen hij bij een attractie naar beneden sprong om minder lang in de rij wachtende mensen te staan. Het schijnt om een Spaanse man te zijn die volgens getuigen bij de Silver River Flume in het deel Far West in het pretpark ten val kwam en zijn hoofd stootte tegen een stenen afzetting.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona raakte de 19-jarige Spanjaard gewond toen hij ongeduldig raakte en van boven naar beneden sprong om zo minder lang in de rij wachtende mensen te staan bij de waterattractie. Ondanks dat het pretpark geen details heeft gegeven over waar het ongeval plaats heeft gevonden hebben getuigen tegen de krant gezegd dat het is gebeurd bij de waterattractie Silver River Flume (boomstammen) in het deel Far West.

Volgens de krant sprong de jongeman 3 tot 4 meter naar beneden van de rij wachtende mensen naar het platform waar de boomstammen aangemeerd liggen. De man kwam echter tussen het platform en de rotsen in het water terecht en raakte daarbij zwaargewond. Het personeel van de attractie drukte meteen op de noodrem en de hele attractie kwam tot stilstand waarna het medisch personeel van het pretpark de man de eerste hulp kon geven.

Het bleek echter dat de man te zwaargewond was waarop werd besloten een ambulance te bellen die de jongeman naar het ziekenhuis in Tarragona bracht. De man raakte gewond aan zijn hoofd en had diverse fracturen op armen en benen. Zijn prognose is serieus maar hij is buiten levensgevaar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. hahahahaha de logica van spanjaarden lach me er rot om ik weet toevallig dat je in porta kunt betalen voor een vip kaart hoef je ook niet te wachten xd

    1. Nou hahaha, ten eerste is een jonge vent zwaar gewond door een domme sprong, dus zo leuk is dat niet.
      En verder express passen zijn gewoon duurder.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by