Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot

Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot
Beeld: Lidl.es

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Afgelopen 30 juni ging bij de Spaanse Lidl supermarkten de keukenmachine met de naam “robot de cocina multifunción” ofwel de Monsieur Cuisine in de verkoop. Nu is dat normaal gesproken niet echt iets wat op een nieuwssite te lezen is ware het niet dat deze keukenmachine van het merk Silvercrest een ware gekte veroorzaakt bij de mensen. Deze koopgekte kan alleen maar erger zijn dit keer want de Kerst zit eraan te komen en dus is het een perfect Kerstgeschenk.

Vanaf 1 december zijn de “Robot cocina Monsieur Cuisine Plus 1000W” keukenmachines weer te vinden in de Lidl supermarkten. Met deze keukenmachine kan je koken, braden, stoomkoken, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren en ijs crushen. Het apparaat heeft daarnaast automatische programma’s voor het kneden, stomen en braden. Standaard is deze keukenrobot uitgerust met een mengkom, stoomkookopzet en -inzet, mixer, messeninzet, deegmixer, spatel en deksel met vulopening.

Online

De “Robot cocina Monsieur Cuisine Plus 1000W” gaat op 1 december in de Lidl winkels in de verkoop voor 229 euro maar de machine is nu al online via de website van de Lidl te koop waarna deze tussen 1 en 3 december verstuurd wordt.

De prijs is hetzelfde, te weten 229 euro, maar daar komen 3,99 euro verzendkosten bij als de keukenrobot via de website Lidlonline.es is gekocht. Overigens wordt deze machine in Nederland voor 199 euro verkocht.

Gekte

Dit soort keukenmachines veroorzaakt altijd een gekte en stormloop bij de Lidl supermarkten in Spanje die de machines in de verkoop hebben. Afgelopen 30 juni ging de “robot de cocina multifuncion” in de verkoop die toen een verkoopprijs had van 359 euro (het ging echter wel om een andere machine met o.a. wifi). Het gaat in het geval van de Lidl machine om een goedkopere versie van de bekende Thermomix die vele malen duurder is en waarvan de verkoopprijs niet onder de 1.000 euro ligt.

Er zijn eind juni binnen zeer korte tijd 25.000 van deze keukenmachines verkocht waarbij mensen elkaar letterlijk omver liepen in de winkels, in rijen voor de deur stonden en zelfs keukenmachines uit karretjes van andere klanten pakten. De keukenmachine was op die ene zaterdag al uitverkocht in heel Spanje.

De gekte voor deze keukenrobot is echter niet iets exclusiefs voor Spanje (al is het daar wel erger) want ook in Duitsland staan altijd lange rijen wachtende en koopgrage mensen voor de deur als dit soort aanbiedingen de deur uit gaan.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Veel artikelen komen uit Duitsland. De vervoerskosten zijn erg hoog naar Spanje en zal wel weer hoger worden doordat ze willen dat het vrachtverkeer via de betaalde wegen moeten gaan rijden.

Wel opvallend dat de keukenrobot door Lidl Nederland goedkoper wordt aangeboden? Meeste mensen zijn van oordeel dat Spanje goedkoper is dan Nederland, maar is dat wel zo? Zelf was ik naar aantal produkten aan het kijken in de supermarkt en lijkt dat deze goedkoper zijn in Nederland.

Het gaat wel om “merk” produkten, van Dr Oetker, Nutella, …. allemaal goedkoper in Nederland?

Spanje is allang niet meer zo goedkoop als mensen denken, vele produkten zijn al duurder als in Nederland. Natuurlijk zijn vele andere produkten nog altijd goedkoper als in Nederland maar als je goed op de prijzen let zul je zien dat in een paar jaar tijd waarschijnlijk vrijwel alles duurder is in Spanje. In Spanje gaan de prijzen van alles de laatste paar jaar keihard omhoog.

Inderdaad hebben jullie zelf het vergelijkingsonderzoek gedaan. En wat een gemiste kans. Had de Lidl in Nederland met die van Spanje vergeleken dan had je een prima vergelijk gehad!

Ik heb al jaren die indruk, ook als vrienden naar Spanje komen zien ze dat de super hier duurder is.

Inderdaad de supermarkt is in Spanje met veel producten duurder dan in Nederland. Persoonlijk denk ik dat de supermarkt oorlogen in Nederland daar wel een invloed op hebben. Wat dan wel weer “apart” is dat de horecaprijzen niet zo hoog zijn. Weet je eigenlijk al meteen wat de inkomens zijn van de mensen die er werken….

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.