Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot

Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot
Beeld: Lidl.es

Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Afgelopen 30 juni ging bij de Spaanse Lidl supermarkten de keukenmachine met de naam “robot de cocina multifunción” ofwel de Monsieur Cuisine in de verkoop. Nu is dat normaal gesproken niet echt iets wat op een nieuwssite te lezen is ware het niet dat deze keukenmachine van het merk Silvercrest een ware gekte veroorzaakt bij de mensen. Deze koopgekte kan alleen maar erger zijn dit keer want de Kerst zit eraan te komen en dus is het een perfect Kerstgeschenk.

Vanaf 1 december zijn de “Robot cocina Monsieur Cuisine Plus 1000W” keukenmachines weer te vinden in de Lidl supermarkten. Met deze keukenmachine kan je koken, braden, stoomkoken, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren en ijs crushen. Het apparaat heeft daarnaast automatische programma’s voor het kneden, stomen en braden. Standaard is deze keukenrobot uitgerust met een mengkom, stoomkookopzet en -inzet, mixer, messeninzet, deegmixer, spatel en deksel met vulopening.

Online

De “Robot cocina Monsieur Cuisine Plus 1000W” gaat op 1 december in de Lidl winkels in de verkoop voor 229 euro maar de machine is nu al online via de website van de Lidl te koop waarna deze tussen 1 en 3 december verstuurd wordt.

De prijs is hetzelfde, te weten 229 euro, maar daar komen 3,99 euro verzendkosten bij als de keukenrobot via de website Lidlonline.es is gekocht. Overigens wordt deze machine in Nederland voor 199 euro verkocht.

Gekte

Dit soort keukenmachines veroorzaakt altijd een gekte en stormloop bij de Lidl supermarkten in Spanje die de machines in de verkoop hebben. Afgelopen 30 juni ging de “robot de cocina multifuncion” in de verkoop die toen een verkoopprijs had van 359 euro (het ging echter wel om een andere machine met o.a. wifi). Het gaat in het geval van de Lidl machine om een goedkopere versie van de bekende Thermomix die vele malen duurder is en waarvan de verkoopprijs niet onder de 1.000 euro ligt.

Er zijn eind juni binnen zeer korte tijd 25.000 van deze keukenmachines verkocht waarbij mensen elkaar letterlijk omver liepen in de winkels, in rijen voor de deur stonden en zelfs keukenmachines uit karretjes van andere klanten pakten. De keukenmachine was op die ene zaterdag al uitverkocht in heel Spanje.

De gekte voor deze keukenrobot is echter niet iets exclusiefs voor Spanje (al is het daar wel erger) want ook in Duitsland staan altijd lange rijen wachtende en koopgrage mensen voor de deur als dit soort aanbiedingen de deur uit gaan.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.