skip to Main Content

Promotie samenwerking Salou, Cambrils, La Pineda, Reus en Port Aventura

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – (Redactie) De badplaatsen Salou, Cambrils, La Pineda, de stad Reus en het pretpark Port Aventura hebben onlangs een overeenkomst ondertekend waarin ze een betere samenwerking aangaan wat betreft de promotie van de toeristische mogelijkheden. Zo zal men gezamenlijk aan promotie gaan doen op vakantiebeurzen zoals de Fitur van 19 tot 23 januari in Madrid. Het is niet voor het eerst dat dit gebeurd aangezien men al zeven jaar samenwerkt wat betreft de promotie van het gebied aan de Costa Dorada.

Buiten een van Europa’s en Spanje’s grootste beurzen in Madrid, zal men zich ook gaan richten op vakantiebeurzen in Barcelona, Bilbao, Pamplona, recent de vakantiebeurs in Utrecht, de Vakantie Salon in Brussel, de Salon de Tourisme in Toulouse, de ITB in Berlijn, de WTM in Londen en de MITT in Moskou. Buiten de aanwezigheid van een stand met veel informatie over de plaatsen Salou, Cambrils, La Pineda en Vila Seca zal ook de modernisme route en het Gaudí museum in Reus worden promoot en uiteraard Spanje’s grootste pretpark Port Aventura.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend