skip to Main Content
Weer Ryanair verbinding tussen Murcia en Eindhoven aangekondigd

Weer Ryanair verbinding tussen Murcia en Eindhoven aangekondigd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Goed (of slechts) nieuws voor de Nederlanders die in Murcia wonen of daar vaak komen. Vanaf de komende zomer zal de Ierse Low Cost vliegmaatschappij Ryanair weer een tweewekelijkse verbinding hebben tussen het vliegveld van Murcia en Eindhoven in Nederland.

Et is nog niet bekend op welke dagen de vluchten zullen plaatsvinden maar het is wel al zeker dat dit zal gaan gebeuren vanaf 2 april wanneer het zomer vliegschema ingaat. Op de website van Ryanair staat weliswaar wel vermeld dat er vluchten van en naar Murcia en Eindhoven zullen plaatsvinden maar er kan nog niet geboekt worden. Dit zal ongetwijfeld de komende dagen wel veranderen.

Daarnaast zullen er ook meer vluchten gaan komen tussen het vliegveld van Girona (Costa Brava) en de stad Eindhoven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken