skip to Main Content
De in Spanje opgenomen afleveringen van Game of Thrones in april te zien

De in Spanje opgenomen afleveringen van Game of Thrones in april te zien

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

sevilla4SEVILLA – De in de herfst van 2014 in Spanje opgenomen afleveringen van de populaire televisie serie Game of Thrones zijn vanaf april bij Canal+ te zien. Dit zal gebeuren vanaf 13 april aanstaande, althans in Spanje, slechts een dag nadat de HBO serie in de Verenigde Staten voor het eerst vertoond zal worden.

Afgelopen herfst werden er in Sevilla en Osuna afleveringen opgenomen voor de populaire fantasie serie Game of Thrones. Deze afleveringen zullen vanaf half april op de televisie te zien zijn wereldwijd als het vijfde seizoen losbarst.

Voor het vijfde seizoen kwam het team van de serie naar Spanje om opnamen te maken in Sevilla, met onder andere het Alcázar en de Jardines de Murillo en in Osuna waar opnamen werden gemaakt in de Plaza de Toros en Colegiata. Deze opnamen hebben nu al een flink effect gehad op het toerisme aangezien er de laatste maanden van 2014 al meer geïnteresseerden naar deze monumenten kwamen dan daarvoor.

Verwacht wordt dat als de afleveringen van het vijfde seizoen eenmaal op de televisie te zien zijn, er nog meer Game of Thrones fans naar Andalusië zullen komen om de monumenten te bekijken, iets wat ook al in andere landen gebeurde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken