skip to Main Content
Franse terrorist Coulibaly was met Oud op Nieuw in Madrid

Franse terrorist Coulibaly was met Oud op Nieuw in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

terrorist1MADRID – De politie en een Spaanse rechter onderzoeken hoe het mogelijk was dat de Franse terrorist Amedy Coulibaly die afgelopen week 4 personen vermoorde in een Franse supermarkt, met Oud op Nieuw in Madrid verbleef. Hij was samen met zijn vrouw/vriendin Hayat Boumeddiene in Madrid daags voordat hij de aanslag in Frankrijk pleegde.

De politie weet inmiddels zeker dat het tweetal vanuit Parijs naar Madrid waren gekomen in een auto, daar enkele dagen met Oud op Nieuw verbleef waarna Amedy met iemand anders met de auto terugreed naar Parijs om later de aanslag te plegen en de vrouw samen met iemand anders vanuit Madrid naar Turkije vloog om later naar Syrië te gaan.

Men is nu op zoek naar de identiteiten van de 3e en 4e persoon die met het tweetal werd den gezien. Daarnaast wordt onderzocht of de Franse terroriste met meerdere personen contact had in Madrid voordat hij terugreed naar Parijs en de politieagent doodschoot en nog 3 andere mensen vermoordde in de supermarkt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken