skip to Main Content
U2 komt voor het eerst in 13 jaar weer naar Madrid voor een optreden

U2 komt voor het eerst in 13 jaar weer naar Madrid voor een optreden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Ierse pop-rockband U2 komt voor het eerst sinds 13 jaar weer voor een concert naar de Spaanse hoofdstad. Tijdens de Experience+Innocence Tour 2018 zal U2 op 20 september optreden in het WiZink Center in Madrid. De kaartverkoop voor het concert zal op 26 januari starten via de in Spanje bekende verkoopadressen en websites.

Fans van U2 die in of in de omgeving van Madrid wonen kunnen eindelijk hun geliefde band weer zien optreden nu dat de Ierse pop-rockband heeft aangekondigd op 20 september naar de hoofdstad van Spanje te komen. Dat zal dan gebeuren tijdens de Experience+Innocence Tour 2018 tournee waarmee de band op 2 mei zal beginnen in Tulas in de Verenigde Staten.

Op 31 augustus zal U2 met deze tournee in Europa belandden en naast Madid ook optredens geven in Keulen, Parijs, Kopenhagen, Berlijn, Hamburg, Amsterdam (7 oktober), Milaan, Manchester en Londen.

De verkoop van deze tournee gaat wereldwijd op 26 januari van start met kaartjes voor het concert op 20 september in het WiZink Center in Madrid tussen de 35 en 195 euro. Kaarten worden in Spanje verkocht via o.a. livenation.es, doctormusic.com en ticketmaster.es.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken