skip to Main Content

Goedkoop wonen aan de Costa Blanca via Spanje55plus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Met een nieuw initiatief wil Ricardo Perez Baldo Nederlandse ouderen de gelegenheid geven om een goedkope huurwoning in Spanje en met name de Costa Blanca te bemachtigen en zo te kunnen genieten van het prettige klimaat zonder de papieren rompslomp. Baldo die directeur is van bouw- en ontwikkelingsbedrijf Procons Ridos S.L. heeft om zijn doel te realiseren de organisatie Spanje55plus opgericht. Verder is hij samenwerking aangegaan met Nederlands woningbouwcorporaties. Deze helpen hem bij de juiste voorlichting, verdeling en betrouwbare begeleiding.

Het concept van Procons Ridos bestaat er uit dat goedkope huurwoning worden aangeboden en dat de huurders begeleid worden bij de papierwinkel en de verhuizing. De huurders van het appartementencomplex krijgen de beschikking over een eigen gezamenlijk zwembad en aangelegde tuinen. Verder ligt het eerste project van Procons Ridos op enkele minuten van winkels, openbaar vervoer en de aantrekkelijke stranden.

Belangstelling zegt de heer Baldo voldoende te hebben, de site Spanje55plus wordt veel bezocht en op de Second Home beurs heeft hij vele gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. De eerste woningen aan de Costa Blanca, gelegen in het dorp San Miguel de Salinas vlakbij Torrevieja, komen op korte termijn beschikbaar, een driewoning van 70 m2 gaat 320 euro huur kosten, exclusief 50 euro maandelijkse servicekosten.

Meer informatie en het persbericht zijn hier te lezen.
Klik hier voor de website van Spanje55plus.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend