skip to Main Content

Gratis internet in twee stadsparken Cambrils

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CAMBRILS – (Redactie) De gemeente Cambrils heeft een nieuwe service in het leven geroepen waarbij internetters gratis gebruik kunnen maken van een internetverbinding in de stadsparken Pinaret en Del Pescador. Door middel van een WIFI signaal kunnen internetters via hun laptop, pda of mobiele telefoons gratis op het internet surfen.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe gratis service hoeft men alleen maar te zoeken naar de WIFI verbinding Cambrils Conecta en deze te selecteren. De internetverbindingen gelden alleen tijdens de openingstijden van de stadsparken. Met het in gebruik nemen van deze gratis WIFI service wil de gemeente de stadsparen promoten maar tegelijkertijd inwoners die geen internetverbinding kunnen betalen de mogelijkheid geven om toch gebruik te kunnen maken van het internet.

In 2007 werd een soortgelijke service in gebruik genomen in de stadsbibliotheek waar men sindsdien gratis kan internetten door middel van een WIFI signaal. Deze gratis dienst is een succes gebleken waardoor de gemeente heeft besloten de service nu uit te breiden naar de stadsparken Pinaret en Del Pescador.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend