Search
menu
Search

14-jarig meisje dood gevonden in Jaén met verdachte man aangehouden

14-jarig meisje dood gevonden in Jaén met verdachte man aangehouden
Beeld: Google Streetview / screenshot

14-jarig meisje dood gevonden in Jaén met verdachte man aangehouden

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

JAÉN – De politie heeft in Alcala la Real in de provincie Jaén in Andalusië een 22-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de dood van een 14-jarige meisje. Zoals het er nu naar uitziet heeft de man het meisje door verstikking om het leven gebracht. Het lichaam van de tiener werd naakt op straat gevonden. De zaak wordt behandeld als partnergeweld maar het is nog niet zeker wat de relatie tussen beiden was.

Op dinsdag 15 februari meldde de verdachte 22-jarige man zelf bij de politie dat hij het 14-jarige Marokkaanse meisje had gedood. De man werd daarop meteen aangehouden terwijl de politie nabij de ruïnes van de Iglesia de Santo Domingo de Silos kerk in Alcala la Real op straat het naakte lichaam van het meisje vond. Er zijn geen tekenen van geweld zoals verwondingen door een mes of kogels gevonden waardoor het er naar uitziet dat ze door wurging om het leven is gebracht.

Voorlopig zijn er nog geen details bekendgemaakt over de reden van de dood en wat de relatie was tussen de verdachte man en het jonge slachtoffer. Ook is nog niet bekend waarom het lichaam van het meisje zonder kleding werd gevonden. Het eerste politieonderzoek wijst op dood door verstikking maar ook dat moet nog bevestigd worden.

De dood van dit 14-jarige meisje komt slechts enkele dagen nadat in Murcia een 19-jarige jongen een 17-jarig meisje door messteken om het leven had gebracht zoals we HIER al omschreven.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?