skip to Main Content
Weer drie Spaanse teams in de kwartfinales van de Champions League

Weer drie Spaanse teams in de kwartfinales van de Champions League

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Het is Spanje weer gelukt om drie Spaanse teams in de kwartfinales te krijgen van de Champions League. Deze week plaatste Atlético Madrid zich voor een felbegeerde plaats tussen de laatste 8 nadat eerder FC Barcelona zich met een geweldige wedstrijd wist te plaatsen en ook Real Madrid al een plaatsje had veroverd in de kwartfinale van de CL. Helaas wist Sevilla geen plekje te veroveren nadat zij verrassend werden uitgeschakeld door het Engelse Leicester.

Vrijdag 17 maart om 12 uur wordt in Nyon de loting gehouden om te kijken welke teams tegenover elkaar komen te staan. Het zou dus theoretisch mogelijk zijn dat Spaanse teams tegen elkaar spelen in de kwartfinales waarvan de eerste wedstrijden gespeeld worden op 11 en 12 april gevolgd door de returns een week later op 18 en 19 april.

Spanje is de grootste vertegenwoordiger in de CL kwartfinales met drie clubs, te weten Atlético Madrid, Real Madrid en FC Barcelona. Duitsland stuurt twee teams naar de CL kwartfinale met Bayern München en Borussia Dortmund bij de laatste acht. Engeland heeft voor de grote verrassing gezorgd nadat Leicester het Spaanse Sevilla wist uit te schakelen (anders waren er maar liefst 4 Spaanse teams geweest). Tot slot komen er nog een Frans team bij met AS Monaco en een Italiaans team met Juventus.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken