skip to Main Content
Champions League loting: Barcelona-Rome, Sevilla-Bayern, Juventus-Madrid

Champions League loting: Barcelona-Rome, Sevilla-Bayern, Juventus-Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Deze vrijdag heeft in Nyon Zwitserland de loting plaatsgevonden voor de kwartfinales in de Champions League. Spanje is dit jaar goed vertegenwoordigd met drie teams, te weten de winnaar van vorig jaar Real Madrid, FC Barcelona en Sevilla. Er zijn daarnaast twee Italiaans, een Duitse en twee Britse teams te vinden in de kwartfinales die komende 3 en 4 april en 10 en 11 april gespeeld gaan worden.

De huidige titelhouder Real Madrid zal in de kwartfinale de eerste wedstrijd uit spelen tegen Juventus. FC Barcelona staat in eigen stadion tegenover AS Roma terwijl ook Sevilla thuis begint tegen Bayern München. De overige wedstrijd is een Engels onderonsje tussen Liverpool en Manchester City.

De eerste wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 3 en woensdag 4 april terwijl de return wedstrijden gespeeld worden op dinsdag 10 en woensdag 11 april.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken