skip to Main Content
Nederlander overlijdt door hartstilstand bij het treinstation van badplaats Salou

Nederlander overlijdt door hartstilstand bij het treinstation van badplaats Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Maandagmorgen rond 10 uur is een Nederlander overleden bij het treinstation van de badplaats Salou. Volgens de regionale krant Diari de Tarragona gaat het om een Nederlandse man van 47 jaar oud die blijkbaar in elkaar zakte en ter plaatse aan een hartaanval is overleden. Het is niet bekend of het om een Nederlander gaat die woonachtig is in Spanje of daar op vakantie is. Ook de identiteit van de overleden Nederlander is niet bekend.

Het voorval deed zich voor op maandagmorgen – marktdag in Salou – bij het drukke treinstation. Op het moment dat de Nederlander in elkaar zakte waren er veel mensen op het station aanwezig waarvan het merendeel stond te wachten op de trein richting Barcelona. Er was dan ook veel consternatie na het overlijden van de man en veel aanwezigen reageerden een geschokt.

Het was het personeel van het treinstation die het alarmnummer 112 belden waarna de politie en een ambulance naar de de plaats van het ongeval reden. Eenmaal ter plaatse heeft men nog gedurende meerdere minuten geprobeerd de 47-jarige Nederlander te reanimeren maar zonder succes. De man heeft daarna nog enige tijd ter plaatse gelegen totdat de lijkschouwer kwam en de man vrijgaf om mee te nemen.

Volgens de eerste gegevens van het onderzoek van de Mossos d’Esquadra is de Nederlander een natuurlijke dood overleden. Het lichaam is vervoert naar het tanatorio in Tarragona. Het is niet bekend of er familie en/of vrienden bij de man aanwezig waren op het moment van overlijden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken