skip to Main Content
Op de IKEA bank in de Spaanse bioscoop naar de film kijken
Cinesa.es

Op de IKEA bank in de Spaanse bioscoop naar de film kijken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Op de IKEA bank in Spaanse bioscoop

Cinesa.es

MADRID – Gedurende de maand mei is het mogelijk om naar een van de vele bioscopen te gaan van Cinesa in Spanje om naar de nieuwste bioscoopfilm te kijken op een luie bank van Ikea. Met de popcorn en een deken op de bank van Ikea film kijken is mogelijk in 10 steden waar bioscopen zijn van Cinesa zoals in Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla en Málaga.

Onder het mom #MomentoSalón heeft Cinesa de handen in elkaar geslagen met Ikea om de bioscoopbezoekers in mei een woonkamer moment te geven door in tientallen bioscopen bankstellen van Ikea te plaatsen waarop de bioscoopgangers hun favoriete film kunnen bekijken. De kaartjes voor deze films met Ikea banken hebben precies dezelfde prijs als normaal.

In totaal zijn er 16 bioscopen die meedoen met deze Ikea en Cinesa actie zoals de bioscopen van Cinesa in Barcelona (Diagonal, Diagonal Mar en La Maquinista), Madrid (Heron City-Las Rozas, La Gavia en Proyecciones), Valencia (Bonaire), Málaga (La Cañada), Sevilla (Plaza de Armas), Zaragoza (Puerto Venecia), Vizcaya (Max Ocio), Murcia (Nueva Condomina), A Coruña (Marineda City) en Ovideo (Intu Asturias). Bekijk de kaart van Spanje met locaties hier.

Het is een originele actie van Ikea en Cinesa om zowel de bioscopen alsook de banken van Ikea te promoten. Daarnaast biedt het een andere manier van bioscoopfilms bekijken alsof je in je eigen woonkamer zit, op de bank met de popcorn en een deken. Om een Ikea bank te boeken kun je dit via de website van Cinesa bij het kopen van het kaartje aangeven, alleen mogelijk bij de deelnemende bioscopen zoals hierboven vermeld.

Volgens een onderzoek van Ikea is de woonkamer (Salón) de ruimte in huis waar men de meeste tijd doorbrengt (wellicht op de slaapkamer na) met 3 uur en 29 minuten per dag tussen maandag en vrijdag en 4 uur en 11 minuten in de weekenden. En dus dacht Ikea, en wat als we dat woonkamer gevoel nu eens konden leveren in de bioscoop.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken