skip to Main Content

1,50 meter lange slang zorgt voor paniek in Zaragoza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ZARAGOZA – (Redactie) Donderdagmorgen heeft een slang op de Calle Lucero de Alba straat in hartje centrum Zaragoza voor enige paniek gezorgd. De 1,50 meter lange slang was zich echter van geen kwaad bewust maar gevreesd werd dat de slang giftig was. Volgens de berichten belde een inwoner rond 1.30 uur het alarmnummer vanwege het feit dat de slang agressief werd toen er mensen om hem heen stonden.

Aangezien de buurtbewoners niet zeker wisten of de slang gevaarlijk was of niet werd de brandweer erbij gehaald die de slang uiteindelijk gevangen kon nemen en mee kon nemen. Na afloop bleek om het om een niet giftige slang te gaan die veel voorkomt in Spanje, Portugal en veel wordt gezien op het eiland Menorca. Ook al bleek de slang niet giftig te zijn toch kan een beet van het beest behoorlijk pijn doen.

De slang die in Zaragoza gevangen werd bleek uiteindelijk een Culebra de escalera te zijn, een van de langste slangen in Spanje. De langste slang is de Culebra bastarda die meer dan 2 meter kan worden en gevaarlijker is dan de escalera slang.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend