skip to Main Content
Man verdrinkt na reddingspoging hond in Fuengirola
Wikimedia

Man verdrinkt na reddingspoging hond in Fuengirola

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Man verdrinkt na reddingspoging hond in Fuengirola

Wikimedia

MÁLAGA – Vrijdagochtend is een man verdronken nadat hij zijn hond uit het water wilde redden bij het strand van Fuengirola. Het ongeval gebeurde op het deel van het strand waar een rivier eindigt in de zee. De 29-jarige man wilde zijn hond die in het water lag redden maar verdronk daar zelf bij.

Volgens de krant La Opinión de Málaga probeerde de man zijn hond die in de zee zwom en niet meer terug naar het strand kon komen, te redden maar slaagde hij daar niet in en verdronk hij zelf in de zee. Weliswaar konden arbeiders die met werkzaamheden bezig zijn de man uit het water halen maar slaagde men er niet in om hem levend te houden.

Het is onbekend hoe het kan zijn dat de man er niet in slaagde om zelf weer heelhuids op het strand te raken. In de krant staat ook niets over de hond, of deze het wel overleefd heeft of ook overleden is door verdrinking.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik vind deze man een ware held en vind het heel erg dat hij is overleden.
    Ik wens zijn familie en vrienden enorm veel sterkte.
    Het getuigd wel van een enorme liefde voor zijn hond.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken