skip to Main Content
Bouw van supermarkt in aankomsthal El Altet vliegveld in Alicante begonnen

Bouw van supermarkt in aankomsthal El Altet vliegveld in Alicante begonnen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vliegveld5ALICANTE – Het vliegveld van de Costa Blanca, El Altet in Alicante-Elche, zal binnen niet al te lange tijd een eigen supermarkt hebben. De nieuwe winkel wordt gebouwd in de aankomsthal waarmee men probeert meer verscheidenheid aan winkels in te voeren en daarnaast te voorzien aan de wensen van die reizigers die na aankomst meteen de eerste broodnodige spullen willen kopen voor thuis of voor het vakantieadres.

Het is het bedrijf Áreas die voor de komende vijf jaar de licentie zal hebben om de supermarkt te runnen. In de supermarkt kunnen aankomende reizigers meteen al hun eerste benodigdheden aanschaffen zoals eten, verse groente, blikvoer, drank, water, drogisterij spullen, huishoud spullen, diepvriesproducten, vers brood maar ook kleine elektronische spullen voor o.a. mobiele telefoons, tablets of computers.

De nieuwe supermarkt zal 80 vierkante meter beslaan en is zo gelegen dat zowel de aankomende reizigers alsook ander publiek gebruik kan maken van de supermarkt. De supermarkt zal gedurende de tweede week van augustus haar deuren openen en zeer ruime openingstijden krijgen waardoor zowel zeer vroege reizigers alsook late reizigers gebruik kunnen maken van de supermarkt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken