skip to Main Content
Volg jij SpanjeVandaag al op Facebook, Twitter of Google+?

Volg jij SpanjeVandaag al op Facebook, Twitter of Google+?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

socialmedia1SpanjeVandaag heeft dagelijks duizenden lezers die zo op de hoogte blijven van het laatste Spanje nieuws vertaald in het Nederlands. Niet alleen kun je op SpanjeVandaag onze eigen geschreven nieuwsberichten lezen maar ook SpanjeSpecials, SpanjeVerhalen en nieuws en blogberichten van andere Spanje gerelateerde websites (heb je nog tips?).

Dagelijks mogen wij van SpanjeVandaag duizenden Nederlanders en Belgen welkom heten op onze website die het laatste Spanje nieuws in hun eigen taal kunnen lezen. Niet alleen wordt SpanjeVandaag direct gevolgd op de website maar ook via de sociale media netwerken.

Zo hebben wij na meer dan 8 jaar SpanjeVandaag meer dan 5.000 volgers op onze Facebook pagina waar men dan ook de mogelijkheid heeft om commentaar of opmerkingen achter te laten op de nieuwsberichten, iets wat gelukkig veel gedaan wordt. Volg ons op Facebook via deze link.

Op Twitter mogen wij ons verheugen met meer dan 2.500 volgers die zo meteen het laatste nieuws ontvangen wanneer dat geplaatst wordt op onze website, nieuws wat veel gedeeld wordt met anderen overigens. Volg ons op Twitter via deze link.

Uiteraard is SpanjeVandaag ook te vinden op Google+, een sociaal netwerk in opkomst (zonder reclames zoals in Facebook, en dat is erg fijn) waar wij bijna 200 fans hebben die ons volgen. Volg ons op Google+ via deze link.

Nieuwsbrief

 

Uiteraard mogen we de nieuwsbrief ook niet vergeten. Sinds maart 2015 waren wij weer begonnen met het dagelijks versturen van onze nieuwsbrief. Wij waren daar een tijd mee gestopt vanwege o.a. technische problemen maar sinds  maart 2015 wordt het dagelijkse nieuws weer verzonden naar inmiddels meer dan 6.000 leden die zo elke dag het laatste Spanje nieuws meteen in hun E-mail inbox ontvangen. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door jouw Emailadres in te vullen in het formulier bovenaan de middelste kolom op de hoofdpagina van SpanjeVandaag.

Namens de reactie willen wij alle lezers van SpanjeVandaag dan ook bedanken voor het trouw volgens van onze nieuwsportaal. Vertel het gerust door aan je vrienden, kennissen, buren en familie zodat de groep SpanjeVandaag lezers nog groter kan worden.

Remco Stoffer

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken