skip to Main Content
Antonio Banderas en Penélope Cruz genomineerd voor een Emmy Award
Stock

Antonio Banderas en Penélope Cruz genomineerd voor een Emmy Award

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Banderas en Cruz genomineerd voor een Emmy Award

Stock

MADRID – De Spaanse acteur Antonio Banderas is voor zijn rol in de National Geographic documentaire over Picasso genomineerd voor een prestigieuze Emmy Award. Daarnaast maakt ook de Spaanse actrice Penélope Cruz kans op een Emmy vanwege haar bijrol in de docu-serie over Versace in de serie American Crime Story.

Antonio Banderas heeft een van de hoofdrollen gespeeld in de National Geographic serie over de schilder en kunstenaar Pablo Picasso waarin Banderas de rol speelt van Picasso. Antonio Banderas maakt kans op de Emmy voor beste hoofdrolspeler in een miniserie of televisiefilm.

Actrice Penélope Cruz maakt ook kans op een Emmy vanwege haar rol in de serie American Crime Story: Versace. Daarin speelde Cruz de rol van Donatella Versace en ze maakt kans op een Emmy voor beste vrouwelijke bijrol in een miniserie of televisiefilm.

De Spaanse acteur en actrice moeten echter nog wel even wachten want weliswaar zijn ze genomineerd voor een Emmy Award, het uiteindelijke gala zal pas op 17 september plaatsvinden in het Microsoft Theatre in Los Angeles.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken