skip to Main Content
Automobilist verwart ingang metro met parking in Barcelona
La Vanguardia

Automobilist verwart ingang metro met parking in Barcelona

BARCELONA – Een automobilist in Barcelona heeft op de Plaza de España geprobeerd met haar auto een metro ingang in te rijden. Zoals op de foto te zien is is dat haar ook deels gelukt waarbij men meent dat de vrouw zich heeft vergist en dacht dat het de ingang was van de ondergrondse parkeerplaats van het winkelcentrum Arenas.

Het voorval deed zich voor om 10.30 uur bij de metro ingang die naast het winkelcentrum Arenas (de omgebouwde stierenvechtersarena) aan de Plaza de España is gelegen. De vrouw reed met haar Mercedes naar binnen omdat ze waarschijnlijk dacht dat het om de ingang ging van de ondergrondse parkeerplaats van het winkelcentrum.

Ze kwam er echter al snel achter dat ze zich vergiste maar kon niet voorkomen dat ze enkele traptreden bezette met haar auto en daarna vast kwam te zitten, half op de trap en half op straat.

Er was even paniek bij de metropassagiers die zich op en rond de trappen bevonden maar gelukkig raakte er niemand gewond. Ook de automobiliste kon ongedeerd maar geschrokken haar auto verlaten.

Het voorval deed zich voor pal naast een politiekantoor van de Mossos d’Esquadra dus zij waren dan ook snel ter plaatse. Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om de auto te verwijderen uit de metro ingang en nam een sleepdienst de auto mee.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Over verspilling gesproken. Er zijn 12 brandweerlui en 4 politie agenten op de plaats van het gebeuren. Voor een identieke klus zonder gewonden komen er in België 2 agenten en een privé takel/kraanwagen ter plaatse.

    1. Lees ook even het artikel over de spookrijder in Asturias die met 200 km / uur tegen het verkeer inreed… Het was een man…

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by