skip to Main Content
Oppasser gezocht voor de Mare de Deu de la Roca kerk in Mont-roig del Camp

Oppasser gezocht voor de Mare de Deu de la Roca kerk in Mont-roig del Camp

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

marededeu1aTARRAGONA – Op de Facebookpagina van het kerk/monument/klooster Mare de Deu de la Roca in de plaats Mont-roig del Camp aan de Costa Dorada, is een advertentie geplaatst voor een baan als oppasser en regelaar. Men is op zoek naar iemand die gedurende één jaar lang allerlei werkzaamheden kan doen en daarnaast ook toeristische informatie kan geven aan bezoekers.

Het is niet helemaal zeker of er al een kandidaat is gevonden aangezien het bericht al op 18 augustus werd geplaatst maar als je nog werk zoekt en van de rust houdt, is dit wellicht je kans. Kandidaten moeten Catalaans en Spaans praten en eventuele andere talen is meegenomen maar niet verplicht. Rijk wordt je er niet van want de stichting Mare de Deu de la Roca kan slechts 1.000 euro voor het hele jaar betalen.

Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden voor de baan als kluizenaar en oppasser van het prachtig gelegen monument Mare de Deu de la Roca in Mont-roig del Camp. Kandidaten moeten wel een goede kennis hebben van het monument anders wordt het geven van informatie erg lastig. Andere werkzaamheden zijn reparaties uitvoeren, schoonmaak, catering verzorgen of begeleiden en tuinieren rondom het complex waar jaarlijks duizenden bezoekers op af komen – (Remco Stoffer)

Meer informatie via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken