skip to Main Content
Primark opent nieuwe winkel in centro comercial in Almería
Primark

Primark opent nieuwe winkel in centro comercial in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nieuwe Primark winkel in centro comercial in Almería

Primark

ALMERÍA – De Ierse kledingzaak Primark opent komende 27 oktober alweer de tiende winkel van het concern in Andalusië. Deze zal gelegen zijn in het nieuwe winkelcentrum Centro Comercial Torrecardenas in de stad Almería. Op 26 september opent de populaire kledingzaak ook een winkel in het Centro Comercial Torre in Sevilla. Met deze twee nieuwe winkels heeft Primark 47 vestigingen in heel Spanje.

De nieuwe Primark winkel in het Centro Comercial Torrecardenas zal de eerste winkel zijn in de provinciale hoofdstad maar de tweede in de provincie Almería aangezien Primark in 2013 een winkel opende in Roquetas de Mar.

Verwacht wordt dat bij de opening van de winkel er weer honderden mensen aanwezig zullen zijn die als eerste naar binnen willen en kans willen maken op de freebies. De winkel zelf heeft een oppervlakte van 5.100 m2 verdeeld over twee verdiepingen waar 42 pashokjes, 32 kassa’s en gratis wifi te vinden zullen zijn.

Primark zal met de opening van de twee nieuwe winkels in Sevilla en Almería 10 winkels hebben in Andalusië en 47 in heel Spanje. De eerste Primark winkel in Spanje werd geopend in 2006 in Torrejon de Ardoz in Madrid, de stad waar aan de Gran Via de op een na grootste Primark ter wereld te vinden is. Op dit moment zijn er winkels te vinden in Barcelona, Tarragona, Valencia, Mallorca, Malaga, Madrid, Bilbao, Zaragoza en La Coruña om maar wat steden te noemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Leuk man.
    Nog een verkooppunt van een bedrijf dat kinderarbeid gebruikt.
    Hun motto voor kinderkleding is:
    Van kinderen, door kinderen….triest genoeg

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken