skip to Main Content
Een 82-jarige Catalaanse man zoekt en vindt veel jongere erfgename
Pixabay

Een 82-jarige Catalaanse man zoekt en vindt veel jongere erfgename

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Een 82-jarige inwoner van de gemeente Sallent nabij Barcelona heeft een tijdje geleden een contactadvertentie geplaatst in de krant Regio7 waarin hij op zoek was naar een jongere vrouw om mee te trouwen en zijn erfenis achter te laten. Hij zocht een goed uitziende vrouw die niet ouder mocht zijn dan 37 jaar om zijn laatste jaren mee door te brengen.

Het goede nieuws is dat de bejaarde man niet veel later na het plaatsen van de contactadvertentie en nadat de kranten erover schreven een vrouw heeft gevonden die bereid is met hem te trouwen om na zijn dood te kunnen genieten van een erfenis van tenminste 400.000 euro.

Blijkbaar gaat het om een gescheiden Cubaanse vrouw van 38 jaar (dus eigenlijk iets te oud) die met haar twee dochters in de stad Manresa woont. De bejaarde man en de vrouw hebben elkaar al ontmoet en de kans is groot dat ze met elkaar gaan trouwen en een overeenkomst sluiten wat betreft de erfenis.

De man in kwestie schijnt een voormalige bankmedewerker te zijn die op zijn 55e met vervroegd pensioen werd gestuurd omdat er voor hem in het moderne bankwezen geen werk meer was. 13 jaar geleden werd hij weduwnaar nadat zijn vrouw overleed. Sindsdien is hij op zoek naar een nieuwe levensgezel en al waren er kanshebbers, volgens de man zag hij het niet zitten met deze vrouwen omdat hij bang was dat ze alleen maar op zijn geld uit waren.

Uiteindelijk besloot de 82-jarige inwoner van Sallent om een contactadvertentie te plaatsen waar tientallen reacties op kwamen en hij uiteindelijk de 38-jarige Cubaanse vrouw heeft uitgekozen. Zij zal na de dood van de man (die geen kinderen heeft) kunnen genieten van zijn erfenis ter waarde van 400.000 euro, verdeeld in twee woningen in Sallent en Castellnou de Bages.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Hij mag wel een vóór-proefer/drinker nemen voor zijn veiligheid. Anders wordt de erfenis sneller in bezit genomen. ;+))

  2. Dat hij maar langs komt ,we kennen wel iemand die dat het heel goed kan gebruiken en heel blij zal zijn,met dit geschenk

    1. Dat hij maar langs komt ,we kennen wel iemand die dat het heel goed kan gebruiken en heel blij zal zijn,met dit geschenk

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken