82-jarige vrouw in Barcelona overleden na aanrijding elektrische stepper

Vrouw in Barcelona overleden na aanrijding elektrische step
Beeld: Adobe Stock

82-jarige vrouw in Barcelona overleden na aanrijding elektrische stepper

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Het is niet de eerste keer en het zal helaas ook niet de laatste keer zijn dat er een dodelijk slachtoffer valt waarbij een elektrische step betrokken is. In dit geval gaat het om een 82-jarige vrouw die in de El Raval wijk in Barcelona door een gebruiker van een elektrische step omver werd gereden waarbij de vrouw de val niet overleefde. In grote steden zijn steeds meer ongevallen te betreuren waarbij er gewonden en doden vallen.

Afgelopen 25 november gebeurde het ongeval in de wijk el Raval waarbij een elektrische stepper tegen een vrouw aanreed. Deze 82-jarige inwoonster van de wijk kwam te val en raakte bewusteloos waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Eenmaal in het ziekenhuis raakte ze in een coma, werd ze geopereerd maar overleed ze drie dagen later. 

Deze hoogbejaarde vrouw is helaas niet het eerste dodelijke slachtoffer want dit gebeurde in de provincie Barcelona al eerder in augustus 2018 in Esplugues de Llobregat waar toen een elektrische stepper een 90-jarige man omver reed en deze later overleed.

In Barcelona heeft de politie gedurende de eerste negen maanden alweer 6.000 bekeuringen uitgeschreven aan gebruikers van elektrische steps. Dat aantal is vele malen hoger dan de 1.800 bekeuringen die in 2018 werden gegeven in Barcelona.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.