skip to Main Content

Figuranten gezocht in Cartagena voor nieuwe Alex de la Iglesia film

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CARTAGENA – (Redactie) De filmproductiemaatschappij van de gerenommeerde Spaanse filmregisseur Alex de la Iglesia is op zoek naar zo’n 1.000 figuranten voor de nieuwe film La chispa de la vida die opgenomen zal worden in Cartagena en Madrid. De filmopnames beginnen half februari en de casting voor de figuranten zal tussen 18 en 21 januari plaatsvinden. De productiemaatschappij zoekt zowel mannelijke alsook vrouwelijke figuranten en het maakt niet uit waar men vandaan komt. Let wel, het kan voorkomen dat men 12 uur op een dag moet werken maar de figuranten worden vergoed voor hun diensten en het eten is gratis.

Alex de la Iglesia, bekend van onder andere de huidige film Balade triste de trompeta en andere klassiekers als The Oxford murders, The baby’s room en Crimen Ferpecto, zal dit keer in de film “The spark of life” kunnen rekenen op een hoofdrol met actrice Salma Hayek, op zich al genoeg reden om mee te doen aan de casting. De film zal een drama-comedy worden maar meer is er nog niet bekend over de film.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend