skip to Main Content

Gearresteerd wegens gewapende overval op twee toeristen in Playa del Inglés

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRAN CANARIA – (Hans Camps) De bedrijfsleider van een nachtclub in Playa del Inglés, in het Zuiden van Gran Canaria, is gearresteerd op beschuldiging van het met een pistool bedreigen van twee toeristen, die hij vermoedelijk van € 700 heeft beroofd, zo hebben bronnen binnen de politie meegedeeld.

De vermeende overvaller, die een uitgaansbedrijf beheert in Winkelcentrum ‘Metro’ in Playa del Inglés (gemeente San Bartolomé de Tirajana), heeft vermoedelijke de toeristen, die een tijdje in zijn club hebben doorgebracht in de nacht van  zaterdag 15 op zondag 16 januari 2011, eerst vergezeld naar een geldautomaat en op de terugweg hen bedreigd met een pistool, om € 700 van hen te verlangen, aldus de politiebronnen.

Men laat weten, dat agenten van  de Unidad de Prevención y Reacción (UPR) (Snelle Interventiemacht) van het korps Cuerpo Nacional de Policía (Rijkspolitie) uiteindelijk zijn overgegaan tot de arrestatie van man, die een 69-jarige Albanese Kossovaar blijkt zijn die sinds zes jaar op Gran Canaria woont en bij wie het wapen en de vermoedelijk gestolen € 700 zijn aangetroffen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend