skip to Main Content
Cristiano Ronaldo wil bij Madrid hetzelfde verdienen als Messi bij Barcelona omdat hij de beste is

Cristiano Ronaldo wil bij Madrid hetzelfde verdienen als Messi bij Barcelona omdat hij de beste is

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Als we de normale en sportkranten in Spanje moeten geloven dan is voetballer Cristiano Ronaldo kwaad op zijn werkgever Real Madrid. Niet omdat hij oneerlijk behandeld wordt maar omdat hij minder verdient dan Lionel Messi bij FC Barcelona. En dat kan niet volgens Ronaldo want hij is de beste van de wereld dus moet zijn salaris gelijk zijn aan Messi of hoger.

Lionel Messi wist in november eindelijk zijn handtekening te plaatsen onder een erg mooi contract waarin staat dat hij 40 miljoen per jaar gaat verdienen bij FC Barcelona. Cristiano Ronaldo wil nu ook een nieuw contract waarin moet staan dat hij niet de huidige 21 miljoen per jaar maar gelijk aan Messi 40 miljoen of meer per jaar gaat verdienen.

Want, zegt Ronaldo, niet Messi is de beste van de wereld maar Cristiano Ronaldo is de beste van de wereld en dus is het ook logisch dat hij het hoogste salaris krijgt. Daar bovenop komt ook nog eens dat Neymar bij het Franse PSG met een salaris van 30 miljoen euro ook meer verdient dan Ronaldo en dat kan echt niet. Daarom wil Ronaldo een nieuw en beter contract hebben omdat het niet een kwestie van geld is maar een kwestie van status, aldus Ronaldo.

De Portugese spits heeft zijn vertegenwoordiging nu opdracht gegeven om met Real Madrid om de tafel te gaan zitten om een beter contract te krijgen met een hoger salaris dan dat van Messi en Neymar. De voorzitter van Real Madrid Florentino Perez heeft echter al aangegeven dat het nu niet het beste moment is om een salarisverhoging te eisen aangezien de Koninklijke er niet goed voor staat in de Spaanse competitie.

Cristiano Ronaldo heeft al herhaaldelijk aangegeven dat hij zijn loopbaan wil beëindigen bij Real Madrid maar dat moet dan wel onder de juiste omstandigheden met voorwaarden die terecht zijn voor de beste voetballer ter wereld. Ronaldo voelt zich op dit moment met het derde hoogste salaris onder de voetballers niet blij en dat heeft logischerwijze effect op zijn rendiment bij het voetballen. HIj zou graag zien dat hij door zijn club meer gerespecteerd wordt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. De dolgedraaide voetballerrij . In woord en beeld flink doorgeschoten. Dat er betaald wordt is wel te begrijpen het zijn full profs. Bekende voetballers kunnen ook een mooi voetbalspel laten zien.

  Waar ligt de grens van al die grote bedragen.
  De verheven gezichten van ik ben de beste van de wereld. Vindt ik niet meer om aan te zien. Een verwende indruk en super eigenwijs hoort niet thuis in een voetbal-team . Aan de top moet men ook het goede voorbeeld laten zien aan jongere spelers. Dat mis ik nu in het prof voetbal. Het gaat om het grote geld en niet meer echt voor het voetbal . Teveel zakelijke belangen staan bovenaan. Er zijn ook veel schulden in voetbal clubs. Stadions zijn rondom bekleed met leningen. Dan krijg je deze situaties. Transfers zijn de middelen dat is bekend. Moeilijk om dat terug te draaien.

  Messi , Ronaldo en Neymar vinden het wel goed zo . Wie niet in die positie.
  Reclame waar dit drietal hun gezicht laten zien die inkomsten zijn er nog niet eens bij opgeteld. Ik zie het niet snel veranderen.

 2. Ik snap dat voetballers “beperkthoudbaar” zijn maar de bedragen die ze verdienen zijn onbeschoft. Sin vergüenzas!

 3. Ronaldo is ook wel een echte toph… hahum…
  Ergens heeft ie wel een punt, maar Florentino Perez nog meer over dat Real Madrid en vooral Ronaldo zelf eerst maar es wat beter moeten gaan presteren.
  Eerst scoren dan een beter salaris eisen Rootje!

  Beetje om 20 miljoen extra gaan lopen janken, omdat je anders niet voldoende motivatie hebt om opgelegde kansen erin te knallen…………..

 4. De hele voetbalgekte in Spanje is toch walgelijk. Dan wordt ophef gemaakt over corruptie in de politiek. Dat zal ongetwijfeld zo zijn, Puizemond op de voormars. Maar de voetbalwereld is pas de echte maffioso…geen spat verschil tussen Spanje en Italië. Dat vindt de Spaanse bevolking normaal? España es diferente…dixit minister Fraga in het laatste Franco kabinet en de oprichter van de PP.

 5. De schaamte voorbij……daar zijn geen andere woorden voor! Het wordt tijd dat die kereltjes voor zo’n 80 % belast worden en dat de opbrengsten naar Alzheimer- of kankeronderzoek gaat. Wie gaat nu paal en perk stellen aan deze waanzin. Met sport heeft het allemaal niets meer te maken! De vleeshandel kent hier geen grenzen terwijl bepaald wetenschappelijk onderzoek (zoals verleden week Alzheimeronderzoek) “moet” gestopt worden wegens “niet rendabel” en te duur. De mensheid zou zich moeten schamen dat allemaal toe te laten……..

 6. Wanneer wordt die voetbalwereld nu eens wakker en stelt men eindelijk eens een salarisplafond in. Dit soort bedragen leiden tot krankzinnigheid, zoals wel blijkt uit de uitspraken van deze voetballer. In de VS heeft dit zeer louterend gewerkt.

 7. De beste….aansteller. Dat wel.
  De man doet veel goed in de wereld voor de minder bedeelden, maar hij zou echt eens wat moeten doen aan hoe hij overkomt bij mensen.

  De beste is Messi, helaas voor Ronaldo

 8. Nee, hij heeft meer prijsjes gewonnen, maar dat maakt hem nog niet beter. Anyway…. hij heeft gewoon een contract en als dat klaar is dan gaat hij het toch gewoon ergens anders proberen?

  1. Real moet erkennen dat zijn prinjzen grotendeels het werk zijn van cr7 en een degelijke ploeg. Christiano op niveau en zonder die krankzinnige 4-week schorsing begin seizoen, ge zou voor minder. Triestig zijn. Kijk naar de nba sterren. Of is hij Real beu, cfr goede performande in de CL?

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken