skip to Main Content

Ryanair kondigt nieuwe route aan van Almería naar Brussel-Charleroi

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – (Redactie) In twee dagen tijd heeft Ryanair veel nieuws naar buiten gebracht, in Girona en wellicht andere Catalaanse vliegvelden worden vluchten geannuleerd, de basis op Fuerteventura gaat niet door, vanaf Valencia kan men nu naar Tenerife en Gran Canaria vliegen en nu is het vliegveld van Almería aan de beurt. Vanaf 4 mei aanstaande zal er drie keer per week gevlogen gaan worden tussen Almería en Brussel-Charleroi, goed nieuws dus voor de Belgen en dichtbij België wonende Nederlanders.

Er zal tussen beide steden gevlogen worden op maandag, woensdag en zondag vanaf 4 mei aanstaande. Om dit te vieren kan men tot 25 februari vluchten boeken naar Brussel-Charleroi voor slechts 27,99 euro. De vluchten naar Brussel-Charleroi komen bij de drie andere vliegroutes van Ryanair van en naar Almería, London-Stansted, Düsseldorf-Weeze en Madrid.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend