skip to Main Content

Ryanair ziet af van vestiging op Fuerteventura

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

FUERTEVENTURA – (Hans Camps) De luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft op woensdag 16 februari laten weten, af te zien van vestiging op Fuerteventura, vanwege de “onmogelijkheid”, dat men de openingstijden van het vliegveld verruimd, zo legt de verkoopleider voor Spanje, Luis Fernández-Mellado, van Ryanair uit.

De vertegenwoordiger van de Ierse lage kosten-maatschappij, legt uit, dat de beperkingen die men ondervindt op het vliegveld van Fuerteventura, “helaas” een operatie onvermijdelijk maken welke de maatschappij had willen ondernemen voor eind 2011.

Feit is, dat Ryanair op maandag 15 februari 2011 nieuwe vestigingen in gebruik heeft genomen op Gran Canaria en Tenerife en, voornemens is, om dit in april 2011 op Lanzarote te doen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend