skip to Main Content

Twee doden bij Wilde schietpartij in Cartagena

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – (Redactie) Donderdagochtend zijn er in het centrum van Cartagena twee doden gevallen bij een wilde schietpartij tussen hoogstwaarschijnlijk twee vechtende drugsgangs. De schietpartij ontstond donderdag vroeg in de ochtend toen er vanuit een flatgebouw naar beneden en naar een ander flatgebouw werd geschoten. De kogels die hiervoor gebuikt werden waren van die aard dat deze overal doorheen konden gaan.

De flats waar geschoten werd bevinden zich tegenover het Santa Maria del Rosell ziekenhuis waar gedurende de schietpartij dan ook aardig wat paniek ontstond. Vanuit een flat werd wild in het rond geschoten waardoor diverse ramen sneuvelden. Daarnaast werd er op een andere flat geschoten waar vermoedelijk de tegenpartij ook aan het schieten was.

De twee doden, twee gewonden en een gearresteerde person zijn allen van Spaanse komaf en allen leden van de vermoedelijke drugsgangs.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend