skip to Main Content

NEDwork Spain en consulaat Barcelona organiseren Women in Business (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Annebeth Vis) NEDwork Spain organiseert op 19 mei 2011 in samenwerking met de Handelsafdeling van het Consulaat-Generaal in Barcelona het netwerkevenement Women in Business voor vrouwelijke Nederlandse en Spaanse ondernemers die werkzaam zijn in Spanje of ondernemen op de Spaanse markt.

Woman in Business richt zich met name op vrouwelijke ondernemers in het MKB en zelfstandigen. Het doel is vrouwelijke ondernemers onder de Spaanse zon te stimuleren en te inspireren. NEDwork Spain en de Handelsafdeling van het Consulaat-Generaal in Barcelona hebben samen een praktijkgericht programma opgesteld, waarmee deelnemers na afloop direct aan de slag kunnen. De kennisuitwisseling tussen Nederlandse ondernemers enerzijds en Spaanse ondernemers anderzijds staat tijdens de dag centraal. Zo worden er presentaties verzorgd door diverse succesvolle Nederlandse en Spaanse vrouwelijke ondernemers. Daarnaast zal er volop gelegenheid zijn om elkaar beter te leren kennen tijdens de lunch en de informele borrel na afloop.

Het evenement Woman in Business vindt plaats op donderdag 19 mei in Barcelona, dus niet op 12 mei wat eerder was gemeld.

Er is een beperkt aantal plekken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Marlieke Eekman van het Consulaat-Generaal in Barcelona, marlieke.eekman@minbuza.nl.

Back To Top

Send this to a friend