skip to Main Content
Kwartfinales CL: Real Madrid-Bayern München, FC Barcelona-Juventus en Atlético Madrid-Leicester

Kwartfinales CL: Real Madrid-Bayern München, FC Barcelona-Juventus en Atlético Madrid-Leicester

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – De kwartfinale wedstrijden zijn bekend waarbij drie Spaanse elftallen tegenover Duitse, Italiaanse en Engelse rivalen staan. Het is gelukkig niet gebeurd dat de drie Spaanse clubs elkaar nu al in de kwartfinales zullen treffen waardoor het zomaar mogelijk zou kunnen zijn dat ze alle drie doorgaan naar de halve finales. In de Europa Leagues staat het Spaanse Celta de Vigo tegenover het Belgische Genk.

Real Madrid zal tegenover Bayern München staan terwijl FC Barcelona het Italiaanse Juventus zal treffen. Atlético Madrid zal tegenover de grote verrassing van deze Champions League competitie staan, Leicester, die een plaats wisten te veroveren door Sevilla uit te schakelen. De vierde wedstrijd die gespeeld wordt zal plaatsvinden tussen Monaco en Borussia Dortmund.

Barcelona zal op 11 april uitspelen in Italië tegen Juventus en de return wedstrijd voor eigen publiek staan op 18 april. Diezelfde data worden ook Borussia Dortmund en Monaco gespeeld. Op 12 april staat Atlético Madrid in eigen stadion tegenover het Engelse Leicester en wordt de return wedstrijd in Engeland gespeeld op 19 april terwijl Real Madrid op dezelfde data eerst in Duitsland tegenover Bayern München staat en de return voor eigen publiek mag spelen in Madrid.

Europa League

Deze vrijdag werd ook de loting gedaan voor de kwartfinales van de Europa League waarin nog steeds Genk, Anderlecht en Ajax meedoen. Het Spaanse Celta de Vigo zal op 13 april tegenover het Belgische Genk staan en de return wedstrijd in België spelen. Het Nederlandse Ajax speelt de eerste wedstrijd thuis tegen Schalke 04, Anderlecht staat tegenover Manchester United en Olympique Lyon mag het met Besiktas doen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken