Search
menu
Search

Tiki Beach Bar in Benidorm weer open met andere naam

Oeps ... foto ontbreekt!

Tiki Beach Bar in Benidorm weer open met andere naam

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De bekende en beruchte bar Tiki Beach moest afgelopen 18 februari gesloten worden vanwege te veel problemen met geluidsoverlast. Maar nog geen maand later is dezelfde bar aan de boulevard van Benidorm opnieuw geopend maar dan onder de naam Cocktail Beach.7

De in Benidorm beruchte en voor sommigen beroemde en geliefde Tiki Beach Bar aan de boulevard van Benidorm moest dicht. Het Gerechtshof had in september vorig jaar geoordeeld en had de sluiting van de problematische bar opgedragen. Daarmee kwam een einde van een jarenlange juridische strijd tussen de eigenaren en de bewonersvereniging van het appartementencomplex waaronder de strandbar gelegen is.

De redenen van de sluiting van de Tiki Beach Bar waren de voortdurende problemen met de feesten, geluidsoverlast, alcohol, dronken mensen en overlast op straat. Het waren de inwoners van het appartementencomplex Santa Margarita die de juridische strijd gewonnen hebben.

Maar ondanks dat de Tiki Beach Bar op 18 februari haar deuren sloot en het erop leek dat de inwoners van de appartementen gewonnen hadden, vroegen dezelfde eigenaren onder een andere naam opnieuw een vergunning aan bij de gemeente die dan ook gegeven werd. Nu heet Tiki Beach Bar inmiddels Cocktail Bar en werd deze opnieuw geopend.

Afgelopen vrijdag was het zover en werd de heropening op oude wijze gevierd, dat wil zeggen propvol Britten, Schotten, Ieren en andere buitenlandse toeristen, harde muziek, dronken mensen binnen in de bar, op het terras en op straat waarbij het leek alsof Tiki Beach nooit weg is geweest.

Het merendeel van de klanten van de problematische Tiki Beach of nu Cocktail Bar zijn buitenlanders met de nadruk op de Engelse, Schotse en Ierse toeristen die wel feesten kunnen. Hoe leuk dat feesten dan ook mag zijn, er zijn natuurlijk regels waaraan men zich moet houden waaronder geluidsoverlast en problemen voor omwoners te voorkomen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?