CamperVerhaal: Ons Spaanse leven in een camper (16 – afscheid)

CamperVerhaal: Ons Spaanse leven in een camper (16 - afscheid)
Beeld: ingezonden

CamperVerhaal: Ons Spaanse leven in een camper (16 – afscheid)

INTRO: Han & Ryan wonen al 2,5 jaar in het centrum van Malaga als ze in mei 2023 een camper kopen. Dit beviel zo goed dat ze direct doorgereisd zijn naar Noorwegen. Het vrije leven in een camper gaf ze ook een andere kijk op het anders zo mooie Malaga. Het was veranderd in een toeristische hotspot waarin ze zich niet meer thuis voelden. Uiteindelijk besluiten ze om begin december huis en haard te verlaten en hun leven in de camper voor te zetten, zonder bestemming, maar in de hoop een plek te vinden waar ze zich willen settelen. Volg hun belevenissen met de camper en hun zoektocht naar een nieuwe bestemming.

Namens de redactie van SpanjeVandaag willen we Han en Ryan bedanken voor hun 16 leuke verhalen over hun ontdekkingsreis door Spanje. We zijn blij dat ze een nieuwe stek hebben gevonden in Málaga en hopen dat ze daar nog lang volop van kunnen genieten. Muchas gracias.

Een aantal weken geleden vertelden wij dat we eindelijk een nieuw stekje gevonden hebben en wel in ons oude vertrouwde Malaga. We hebben 6 jaar gezocht naar een huis wat als een thuis zou voelen. Hoe bizar is het dat we na deze 6 jaar moedeloos de camper ingestapt zijn om na 3 maanden wel het huis van onze dromen te vinden. Wellicht is het goed geweest om uit onze comfortzone te stappen, Malaga volledig los te laten, om vervolgens tot de conclusie te komen dat we er toch willen wonen. Maar dan ver weg van het toerisme, zodat we, als we reuring willen, de reuring op kunnen zoeken. 

En omdat onze missie geslaagd is, hebben we besloten om te stoppen met het schrijven van een verhaal. We zijn nog wel even door blijven schrijven na het vinden van ons thuis, maar vonden het steeds lastiger worden om leuke onderwerpen te vinden om over te schrijven. En het moet voor ons en jullie als lezers wel leuk blijven. 

Zo kwamen we ook tot de conclusie dat we eigenlijk best wel erg saai zijn. Ha, ha. We trekken er dagelijks op uit, maar onderaan de streep is het wandelen, een dorpje bezoeken en nog maar een keer een wandeling maken, boring! Nou ja, zelf vinden we het natuurlijk wel leuk, maar daarover schrijven vonden we niet leuk en zou snel gaan vervelen.

We blijven voorlopig nog wel in onze camper, want ons thuis laat nog wel even op zich wachten. Het is een nieuwbouwwoning en Spanje is nog steeds Spanje, dus als het in september 2025 klaar moet zijn, dan tel er maar gerust een half jaar bij en dan mag je alsnog hard in je handen klappen. Voorlopig is onze reis dus nog niet ten einde en zijn we nog te volgen op Polarsteps. Wie het leuk vindt om onze ‘saaie’ dagelijkse bezigheden te volgen, blijf ons vooral volgen of meld je aan, zie hieronder.

Voor al onze lezers, blijf vooral genieten! Je hebt maar één leven en daar moet je het mee doen, dus maak er iets moois van! En voor alle camperaars, wie weet komen we elkaar onderweg nog tegen!

‘Ons leven in een camper’ vertelt het verhaal van Han & Ryan die hun appartement in Málaga verhuren en besluiten door Spanje en Europa te reizen met hun nieuwe campervan. Volg hun avonturen in onze SpanjeVerhalen, of lees hun reisverslagen op Polarsteps.

Ga naar de inhoud