Search
menu
Search

150 euro per nacht om met je hond in dit luxe hotel op Mallorca te slapen

Oeps ... foto ontbreekt!

150 euro per nacht om met je hond in dit luxe hotel op Mallorca te slapen

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Op Mallorca is het mogelijk om met je eigen hond op vakantie te gaan en in een luxe kamer te verblijven in het Can Bordoy Grand House & Garden hotel. Normaal zou dat geen nieuws zijn en is dat voor veel hondeneigenaren iets heel normaals ware het niet dat de prijs per nacht waarschijnlijk iets te hoog is voor veel hondenbezitters.

Het Can Bordoy Grand House & Garden is gelegen in het hart van het oude historische centrum van de stad Palma en dankt zijn naam onder andere aan de grote tuin. In totaal heeft het luxe hotel 24 luxe suites tussen de 45 m2 en 80 m2 groot. Voor de gast ontbreekt het aan niets en vanaf nu mag ook de hond mee die extra in de watten gelegd zal worden.

Het hotel heeft een nieuwe service gelanceerd waarbij de gasten die een hond hebben deze mee mogen nemen tegen een prijs van 150 euro per nacht. Dat is dan alleen de extra prijs die men moet betalen voor de hond waarbij nog de kamerprijs opgeteld moet worden die ligt tussen de 450 euro en 2.500 euro per nacht.

Voor de 150 euro per nacht krijgt de hond ook wel wat en in het pakket zitten een dagelijkse wandeling met een personeelslid van het hotel door het centrum van Palma, een speciaal ontworpen kwaliteitskussen welke afgestemd is op de grootte van de hond, handgemaakte waterbakken en natuurlijk lekker eten. De hond of beter gezegd zijn/haar reisgenoot kan uit een menu speciaal kiezen voor de trouwe viervoeter. Verblijft men minimaal vier nachten dan is een kappersservice inbegrepen in de prijs.

Weliswaar mogen de honden mee de kamer op en mogen ze door de ontvangsthal lopen maar de honden mogen niet het restaurant, bar en de tuin betreden om zo andere gasten niet te storen met de aanwezigheid van de honden.

De honden mogen daarnaast bij afwezigheid van de gasten niet alleen in de suites worden achtergelaten en zullen dan verblijven in speciale ruimtes waar personeel aanwezig is om de honden te begeleiden. Daarnaast mogen de honden in de luxe kamers ook niet op de sofa’s, stoelen en bedden slapen.

In andere hotels waar het is toegestaan om met een hond op de kamer te verblijven betaalt de gast een gemiddelde extra prijs van 10 tot 25 euro per dag maar wellicht is 150 euro iets te hoog gegrepen voor veel hondeneigenaren.

https://www.instagram.com/p/BwAPDPpFShA/

https://www.instagram.com/p/BtJi6AKFK1i/

https://www.instagram.com/p/BrnQ9CAF2EX/

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?