150 euro per nacht om met je hond in dit luxe hotel op Mallorca te slapen

150 euro per nacht om met je hond in dit luxe hotel op Mallorca te slapen
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Op Mallorca is het mogelijk om met je eigen hond op vakantie te gaan en in een luxe kamer te verblijven in het Can Bordoy Grand House & Garden hotel. Normaal zou dat geen nieuws zijn en is dat voor veel hondeneigenaren iets heel normaals ware het niet dat de prijs per nacht waarschijnlijk iets te hoog is voor veel hondenbezitters.

Het Can Bordoy Grand House & Garden is gelegen in het hart van het oude historische centrum van de stad Palma en dankt zijn naam onder andere aan de grote tuin. In totaal heeft het luxe hotel 24 luxe suites tussen de 45 m2 en 80 m2 groot. Voor de gast ontbreekt het aan niets en vanaf nu mag ook de hond mee die extra in de watten gelegd zal worden.

Het hotel heeft een nieuwe service gelanceerd waarbij de gasten die een hond hebben deze mee mogen nemen tegen een prijs van 150 euro per nacht. Dat is dan alleen de extra prijs die men moet betalen voor de hond waarbij nog de kamerprijs opgeteld moet worden die ligt tussen de 450 euro en 2.500 euro per nacht.

Voor de 150 euro per nacht krijgt de hond ook wel wat en in het pakket zitten een dagelijkse wandeling met een personeelslid van het hotel door het centrum van Palma, een speciaal ontworpen kwaliteitskussen welke afgestemd is op de grootte van de hond, handgemaakte waterbakken en natuurlijk lekker eten. De hond of beter gezegd zijn/haar reisgenoot kan uit een menu speciaal kiezen voor de trouwe viervoeter. Verblijft men minimaal vier nachten dan is een kappersservice inbegrepen in de prijs.

Weliswaar mogen de honden mee de kamer op en mogen ze door de ontvangsthal lopen maar de honden mogen niet het restaurant, bar en de tuin betreden om zo andere gasten niet te storen met de aanwezigheid van de honden.

De honden mogen daarnaast bij afwezigheid van de gasten niet alleen in de suites worden achtergelaten en zullen dan verblijven in speciale ruimtes waar personeel aanwezig is om de honden te begeleiden. Daarnaast mogen de honden in de luxe kamers ook niet op de sofa’s, stoelen en bedden slapen.

In andere hotels waar het is toegestaan om met een hond op de kamer te verblijven betaalt de gast een gemiddelde extra prijs van 10 tot 25 euro per dag maar wellicht is 150 euro iets te hoog gegrepen voor veel hondeneigenaren.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Het is gewoon ziek deze trieste consumptiemaatschappij!!
Als het maar geld oplevert…ben benieuwd wat mijn goudvis dan wel niet moet kosten!

In verhouding valt de prijs mee. Als je 2500€ kunt betalen voor een kamer dan is de extra toeslag voor je trouwe vriend nog te doen. Maar ik wandel wel met mijn honden zelf. Of ik zou daar al jaren komen en het personeel kennen en hen dus vertrouwen. Want de ochtend wandeling, ja die zou ik wel willen overslaan……
Snap ook niet waarom een hond op bed moet…..

150 euro vragen en dan nog mag de hond niet op bed, daar gaan wij dus nooit naartoe. Ik kom in hotels met mijn honden voor 45 euro nacht en ze slapen gewoon op bed mee. En ik geef mijn honden voor geen goud af aan personeel of vreemden dus daar houd het dan ook direct op

Nou daarom ga ik niet naar zo’n hotel. Brrr. Moet niet aan denken, honden zijn leuk, maar in een bed?
Gaan ze dan ook in het bad? En in het restaurant?

wij hebben een B &B waar elke hond welkom is, zelf hebben we 3 hele lieve honden en een kat. iedereen welkom met huisdieren in ons paradijs, te weten poolhouse of kamer ensuite.t

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.