skip to Main Content

Goldwing motoren bijeenkomst in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – (Redactie) Tussen 26 en 29 mei aanstaande zullend e straten van de badplaats Salou weer vollopen met honderden Goldwing motoren wat ongetwijfeld weer voor een waar spektakel zal zorgen. Op deze data vindt op de Camping Sangulí weer de XVIII Internationale Goldwing Treffen plaats met zo’n 400 deelnemende motorrijders uit tientallen Europese en niet Europese landen.

De Goldwing motoren onderscheiden zich van andere motoren vanwege hun omvang en de vele accessoires die de eigenaren aan hun motoren hangen. Zo zijn er met lampen in alle kleuren van de regenboog, karren, vlaggen, potente muziekinstallaties en veel meer mogelijkheden. Een Goldwing valt al op maar tientallen zoniet honderden motorrijders is een waar spektakel.

Buiten de diverse activiteiten op de camping Sangulí zelf waaronder feesten en prijsuitreikingen, zullen de motorrijders ook diverse rondritten maken door de badplaatsen Salou en Cambrils, iets waar elke voetganger van mee kan genieten. Ook zullend e deelnemers de gelegenheid krijgen om hun Goldwings op de mooie palmenboulevard van Salou neer te zetten zodat iedereen de motoren van dichtbij kan zien.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend