skip to Main Content
Wie wint Rojales Cup dit jaar ?

Wie wint Rojales Cup dit jaar ?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

golfbaan 2WIE WINT DE ROJALES CUP

Op 22 juni vindt het tweede toernooi om de Rojales Cup plaats , op de baan van La Marquesa. Nederlands sprekende golfers en golfsters worden uitgenodigd in te schrijven, voor dit grote toernooi.

Het enthousiasme van de deelnemers van vorig jaar moest wel met een vervolg van dit succesvolle toernooi beantwoord worden. Het Bestuur van de Nederlandse Golfclub heeft dan ook besloten, om van de Rojales Cup een jaarlijks wederkerend evenement te maken.

Dit tweede toernooi vindt, evenals vorig jaar, in juni op de golfbaan van La Marquesa, plaats. Golf & Country Club ‘La Marquesa’ ligt aan de noordelijke rand van Ciudad Quesada (Rojales). Het ontwerp van de baan stelt iedere deelnemer in staat een plezierig rondje golf te spelen, hoewel hij voor zowel de ongeoefende als de geoefende speler een uitdaging vormt, om op deze baan je handicap te spelen. In het clubhuis van het ‘Campo de Golf’ heeft de Nederlandse Golfclub haar eigen onderkomen gevonden. In de Salon van het clubhuis vindt na elke wekelijkse wedstrijd, tijdens een gezellige borrel, de prijsuitreiking plaats.

De Rojales Cup

Voor de tweede keer wordt de Rojales Cup door de Nederlandse Golfclub georganiseerd. Op zaterdag 22 juni vindt dit succesvolle toernooi, dat over 18 holes gespeeld zal worden, op La Marquesa plaats. De wedstrijdvorm is Stableford. De inschrijving staat open voor Nederlanderlanders en Nederlands sprekende golfers. Zowel dames als heren worden uitgenodigd om in te schrijven, voor het toernooi en de feestelijke avond waar de prijsuitreiking plaats zal vinden. Naast de wisselbeker worden weer veel mooie prijzen in het vooruitzicht gesteld.

De deelnamekosten zijn Euro 60 per persoon. Dat is erg aantrekkelijk, want dit is inclusief de greenfee en de feestelijke diner avond (inclusief de drank). Bovendien ontvangen alle deelnemers een zgn. ‘Goody bag’, met nuttige en leuke spullen voor onderweg. Geen beletsel dus, om in te schrijven voor dit geweldige toernooi.

Inschrijven

Inschrijven gaat eenvoudig, via de website van de Nederlandse Golfclub: www.denederlandsegolfclub.nl. Klik op de ‘button’ inschrijven Rojales Cup, vul vervolgens de gegevens in en druk op verzenden. De inschrijving wordt daarna door het Secretariaat bevestigd. Op 8 juni sluit de inschrijving voor dit bijzonder sportieve en uiterst gezellige toernooi.

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken