skip to Main Content
Robert de Niro aanwezig bij opening hotels Marbella en Ibiza
Nobu hotels

Robert de Niro aanwezig bij opening hotels Marbella en Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Robert de Niro opent eerste hotel in Marbella

Nobu hotels

MADRID – De Amerikaanse acteur Robert de Niro is samen met zijn business partner en Japanse chef kok Nobuyuki Matsuhisa in Spanje om de openingen van de eerste twee hotels in Spanje bij te wonen. Op woensdag waren ze in Marbella bij de opening van Nobu Hotel Marbella en op donderdag zal het tweetal naar Ibiza reizen voor de opening van Nobu Hotel Ibiza Bay.

De hotelketen van het bekende tweetal gaat dit jaar vijf nieuwe hotels openen waaronder ook in Barcelona. Op dit moment heeft de keten van Robert de Niro en Nobuyuki Matsuhisa al diverse hotels zoals in Miami, Las Vegas, Malibu, Londen, Palo Alto en de net geopende hotels in Marbella en Ibiza. Daar komen in de loop van dit jaar nog enkele hotels bij, net zoals in 2019.

De Amerikaanse acteur zei tijdens een persconferentie dat hij op het idee kwam van het openen van een restaurant toen hij een slechte ervaring had in een Hard Rock Cafe in San Diego. Als eerste werden er restaurants geopend gevolgd door hotels waarbij het eerste geopend werd in 2013 in Las Vegas gevolgd door het hotel in Manila in 2014.

Slapen in de Nobu hotels is niet voor iedereen weggelegd want de goedkoopste kamer kost rond 300 euro per nacht. Als dat niet genoeg is kun je altijd nog gaan voor de Suites die vanaf 700 euro per nacht te huur zijn of voor de Presidential en Royal Suites die vanaf 2.000 euro per nacht te huur zijn.

Houdt je echter van exclusiviteit en kun je het veroorloven, dan is een verblijf in de nieuwe Nobu hotels de moeite waard. Wie weet wie je buurman/vrouw is gedurende je verblijf. Op Ibiza zijn in totaal zijn er 152 kamers en 11 suites te vinden in het moderne hotel terwijl het hotel in Marbella 49 kamers en suites heeft.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken