skip to Main Content
Pipper de influencer hond die het reizen met huisdieren in Castilla y León promoot
pipperontour.com

Pipper de influencer hond die het reizen met huisdieren in Castilla y León promoot

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Pipper de influencer hond die het reizen met huisdieren in Castilla y León promoot

pipperontour.com

LEÓN – De afdeling toerisme van de autonome deelstaat Castilla y León heeft er een nieuwe medeweker bij die nu al een influencer op de sociale media is geworden. Het gaat om de hond Pipper die aan is getrokken om het toerisme met huisdieren te promoten in de deelstaat. Pipper moet de regio als Dog Friendly op de toeristische kaart zetten.

De campagne van het Consejería de Cultura y Turismo van Castilla y León heeft de naam “Pipper on tour” gekregen waarbij de nieuwe toeristische medewerker tot mei 2019 zeker 50 emblematische bestemmingen in de autonome deelstaat gaat bezoeken. Uiteraard ligt daarbij de aandacht op Dog Friendly bestemmingen, bars, restaurants en bezienswaardigheden.

De eerste plaats die de Parson Russell Terrier Pipper de bezoeker wil laten zien is de stad Salamanca waar hij geniet van een tapa op de Plaza Mayor, de monumenten bezoekt en nog veel meer.

Volgens de autonome toeristendienst is er steeds meer vraag naar hondvriendelijke accommodaties en bestemmingen en daar wil men in Castilla y León op in springen. Daarbij denkt men niet alleen aan de Spaanse honden eigenaren maar ook aan de buitenlandse toeristen die steeds vaker naar Spanje op vakantie gaan met hun huisdier, in de meeste gevallen met honden.

De video’s zijn te zien op de speciale website pipperontour.com maar ook op YouTube en de sociale netwken Instagram, Facebook en Twitter.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik vind het echt niet leuk als in nu aan een ontbijt zit of een andere maaltijd . Dat er zo maar op het zelfde terras mensen met honden komen zitten.
    Laat staan dat ze naast je zitten te krabben te schudden of trillen een rollen uit hun vacht krijg je gratis op je bord. Nog erger is als de hele tijd blaffen of aan hun rooie punten likken. Kijk je de andere kant op laat een dame haar hond op 5 meter afstand van je tafel schijten en raapt het op .
    Ja u mag het gerust weten mijn eetlust is dan al voorbij . Gaat het echtpaar naast me ook de hond nog mee laten eten van tafel en zoent hem op de snuit waar die even daar voor nog mee aan een terras paal zat waar weer een andere zijn behoefte net had gedaan.
    Ja ik ben wel een liefhebber van dieren , maar wel allemaal op zijn plaats.
    Neem een hond of een kat laat staan een koe of een paard niet mee naar een eet gelegenheid.

  2. Als je Facebook goed volgt heb je overal gif gooiers in Spanje, je hond is zijn korte leven geheel niet zeker. Als ze naast het promoten nu ook beloven deze dierenmoordenaars op te sporen kunnen mensen met een gerust hart op pad gaan met hun huisdier. Dankzei Facebook ben ik tot op heden altijd op de hoogte geweest waar gif werd neer gegooid maar er zijn er ondertussen ook al heel erg veel die hun lieve dier door deze onmenselijkheden verloren hebben. Ik weet niet wat ik zou doen als ik ooit zou uitvinden wie dit soort ellendige dingen doet, maar ziekenhuis wordt het minimaal voor dat persoon.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken