skip to Main Content
Geen zorgen over de Spaanse gezondheidszorg

Geen zorgen over de Spaanse gezondheidszorg

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

medischVeel Nederlanders hebben plannen voor of staan op het punt om te emigreren naar Spanje. Sommige mensen doen dat goed voorbereid, terwijl anderen het niet zo nauw nemen en meer op goed geluk afreizen naar Spanje. Een gedeelte van deze mensen zal in Spanje arriveren en zich pas bij een lichamelijk ongemak, ongeluk of een ziekte realiseren dat het belangrijk is om vóór het vertrek naar Spanje al goed na te hebben gedacht hoe in Spanje te zorgen voor een goede gezondheidszorg.

CS Consult is een unieke zorgconsultancy in Spanje en richt zich onder andere op de begeleiding van Nederlandse immigranten in Spanje. Wat is er nodig om in het Spaanse ziekenfonds te komen? Waar krijg ik de zorg die ik nodig heb? Is het Spaanse ziekenfonds voldoende of neem ik beter een privé zorgverzekering erbij? Waar moet ik zijn in geval van een noodgeval? Allemaal vragen die onherroepelijk op he afkomen als de nood aan de man is!

Gelukkig is het niveau van de gezondheidszorg in Spanje heel hoog en vergelijkbaar met Nederland, maar de zorg is wel anders georganiseerd. Weet je dat niet of heb je liever dat alles gaat zoals in Nederland, ben er dan van bewust dat je in Spanje nog wel eens voor verrassingen komt te staan. Niet alleen de gezondheidszorg is veelal anders georganiseerd, ook de langdurige zorg (die in Nederland nog onder de AWBZ valt) is niet in Spanje niet zoals we dat in Nederland gewend zijn.

Wie wat steun kan gebruiken bij het regelen van de beste zorg voor zichzelf en zijn/haar familieleden kan terecht bij CS Consult, alwaar een team van specialisten klaar staat voor het bieden van de juiste ondersteuning, van zorgbemiddeling en een objectief privé-verzekeringsadvies tot en met uitgebreide bedrijfsadvisering voor ondernemers die in de Spaanse zorg actief willen gaan worden.
Voor meer informatie: www.csconsult.eu

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken