skip to Main Content
Caminito del Rey en omgeving deze zondag op Spaanse televisie in nieuw programma

Caminito del Rey en omgeving deze zondag op Spaanse televisie in nieuw programma

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

jesus1ALORA – Het inmiddels nationaal en internationaal beroemde Caminito del Rey wandelpad in El Chorro, Álora in de provincie Málaga heeft sinds haar opening veel publiciteit gekregen. Dit zal dit weekend nog een stapje verder gaan met de uitzending van de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma “Volando voy” van avonturier en bergbeklimmer Jesus Calleja.

In het nieuwe programma gaat Jesus Calleja op zoek naar de mooiste en spectaculairste plaatsen in Spanje waar hij onder andere met zijn eigen Robinson R4 helikopter naar toe vliegt. In de eerste aflevering zal de Caminito del Rey aan bod komen waarvoor de opnames reeds tussen 3 en 9 mei gemaakt werden.

Naast de wandeling en spectaculaire opnames vanuit de lucht te maken, zal Jesus Calleja ook als eerste met de camera’s van Google Street View het wandelpad bewandelen. Buiten de Caminito del Rey zelf zal de bekende presentator ook de dorpen Álora, Valle de Abdalajís, el Chorro en het Lobo Park bezoeken. In het dorp Valle de Abdalajís zal Jesus Calleja vergezeld worden door een van de bekendste inwoners, de zanger en acteur Fran Perea.

In de eerste aflevering komt het natuurgebied El Chorro, de Caminito del Rey en de Desfiladero de los Gaitanes aan bod maar in latere afleveringen bezoekt de charismatische presentator ook de Minas de Rio Tinto (de rode rivier) in Huelva, de Organos de la Rapadura op Tenerife, de Mallos de Riglos in Huesca, het Parque Natural de Somiedo in Asturië en de Las Médulas in León, geboortestreek van Jesus Calleja. Ook zal de presentator uit het water gered worden in een spectaculaire actie voor de kust van la Coruña in Galicië, Het programma zal verder spectaculaire beelden laten zien van alle te bezoeken streken vanuit de lucht met de helikopter en drones maar ook vanaf de grond.

Het programma “Volando voy” zal deze zondag 19 juli om 21.30 uur worden uitgezonden op het kanaal Cuatro TV en daarna ook via de website te zien zijn via deze link (ook buiten Spanje). Meer informatie vind je hier in het Spaans – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken