Search
menu
Search

Man, vrouw en twee kinderen dood gevonden op Tenerife

Oeps ... foto ontbreekt!

Man, vrouw en twee kinderen dood gevonden op Tenerife

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – De politie heeft maandag rond het middaguur in een woning in de gemeente La Orotava op het Canarische Eiland Tenerife de levenloze lichamen gevonden van een man, vrouw, twee kleine kinderen en een hond. De politie dacht in eerste instantie aan een nieuwe partnergeweld zaak maar na het vinden van een brief richt men de aandacht op andere redenen voor de dood van het echtpaar met kinderen.

De Guardia Civil is met het onderzoek begonnen naar de exacte reden voor de dood van de man, vrouw, kinderen en hond op het eiland Tenerife. De 43-jarige man, echtgenoot en vader was helikopterpiloot bij het Spaanse leger en had zijn basis in Los Rodeos op Tenerife. De man heeft zichzelf van het leven beroofd door zichzelf op te hangen.

In een andere kamer in de woning vond de politie op bed de lichamen van de 32-jarige vrouw en die van de twee dochters van 3 en 5 jaar jong. Het is nog niet bekend waar de moeder en dochters aan overleden zijn. In dezelfde kamer vond de politie ook het levenloze lichaam van de hond van de familie.

Verder trof de politie geen sporen van inbraak of geweld aan in en rond de woning. Volgens de omwoners is er nooit enige sprake geweest van ruzie in het gezin en leek alles heel normaal bij het gezin. Ook de politie weet niets van meldingen wat betreft huiselijk geweld of partnergeweld.

In eerste instantie ging de politie uit van partnergeweld maar na het vinden van een brief, waarvan de inhoud niet bekend is gemaakt, heeft men deze theorie bijgesteld maar nog niet helemaal uitgesloten.

De collega’s van de helikopterpiloot begrijpen er ook niets van en zeggen dat hun overleden collega nooit problemen gehad heeft, het goed kan vinden met alle collega militairen en hij nooit last heeft gehad van stress of psychische problemen vanwege het werk.

Het onderzoek en de autopsie van de lichamen moet meer informatie geven.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?