Man, vrouw en twee kinderen dood gevonden op Tenerife

Europa Press
Beeld: Europa Press

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

SANTA CRUZ – De politie heeft maandag rond het middaguur in een woning in de gemeente La Orotava op het Canarische Eiland Tenerife de levenloze lichamen gevonden van een man, vrouw, twee kleine kinderen en een hond. De politie dacht in eerste instantie aan een nieuwe partnergeweld zaak maar na het vinden van een brief richt men de aandacht op andere redenen voor de dood van het echtpaar met kinderen.

De Guardia Civil is met het onderzoek begonnen naar de exacte reden voor de dood van de man, vrouw, kinderen en hond op het eiland Tenerife. De 43-jarige man, echtgenoot en vader was helikopterpiloot bij het Spaanse leger en had zijn basis in Los Rodeos op Tenerife. De man heeft zichzelf van het leven beroofd door zichzelf op te hangen.

In een andere kamer in de woning vond de politie op bed de lichamen van de 32-jarige vrouw en die van de twee dochters van 3 en 5 jaar jong. Het is nog niet bekend waar de moeder en dochters aan overleden zijn. In dezelfde kamer vond de politie ook het levenloze lichaam van de hond van de familie.

Verder trof de politie geen sporen van inbraak of geweld aan in en rond de woning. Volgens de omwoners is er nooit enige sprake geweest van ruzie in het gezin en leek alles heel normaal bij het gezin. Ook de politie weet niets van meldingen wat betreft huiselijk geweld of partnergeweld.

In eerste instantie ging de politie uit van partnergeweld maar na het vinden van een brief, waarvan de inhoud niet bekend is gemaakt, heeft men deze theorie bijgesteld maar nog niet helemaal uitgesloten.

De collega’s van de helikopterpiloot begrijpen er ook niets van en zeggen dat hun overleden collega nooit problemen gehad heeft, het goed kan vinden met alle collega militairen en hij nooit last heeft gehad van stress of psychische problemen vanwege het werk.

Het onderzoek en de autopsie van de lichamen moet meer informatie geven.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Echt een drama. En het lijkt er op, dat dit inderdaad door niemand is zien aankomen.

Kippenvel. Vreselijk wat een bericht. Sterkte voor alle nabestaanden.

Wat enorm triest weer dit.
We weten niet wat er gebeurd is, maar het is deze weken wel schering en inslag, mensen die ex-partners en kinderen doden, mensen die om anderen redenen mensen doden.
Het lijkt wel een virus zoveel lees en zie je erover.
Enorm veel sterkte voor de nabestaanden en ook voor de politie om er achter te komen wat er nu precies gebeurd is

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.