Nederlandse politie zoekt hulp bij opsporing criminelen in Spanje

Nederlandse politie zoekt hulp bij opsporing criminelen in Spanje
Beeld: Politie NL

Nederlandse politie zoekt hulp bij opsporing criminelen in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Nederlandse politie heeft in het tv-programma Opsporing Verzocht een oproep gedaan om in het buitenland uit te kijken naar Ridouan Taghi en Said Razzouki, de twee hoofdverdachten in een groot liquidatieproces. De politie meent dat de twee gevluchte criminelen in Spanje, Marokko, Dubai of een land in Midden- of Zuid Amerika verblijven.

De politie in Nederland roept vakantiegangers in Spanje en andere landen op om uit te kijken naar deze twee gevaarlijke personen. Taghi en Razzouki worden verdacht van het leidinggeven aan een criminele organisatie en het beramen van en opdracht geven tot minstens zes moorden.

Ze staan sinds anderhalf jaar op de Nationale Opsporingslijst van de Nederlandse politie en voor beiden is een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot hun arrestatie. De politie benadrukt dat mensen de gezochte criminelen niet zelf moeten benaderen, maar de politie moeten bellen.

Om de kans te vergroten dat ze worden herkend, heeft de politie tekeningen verspreid van Taghi en Razzouki, waarbij rekening is gehouden met hun veroudering sinds de meest recente foto’s. De opsporingsfoto van Taghi is gemaakt in 2015, die van Razzouki is van recentere datum. Van beide criminelen zijn drie tekeningen gemaakt, waarin ze met of zonder bril en baard te zien zijn.

https://youtu.be/HPQ50p7_muo

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.