Search
menu
Search

Nederlandse politie zoekt hulp bij opsporing criminelen in Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

Nederlandse politie zoekt hulp bij opsporing criminelen in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Nederlandse politie heeft in het tv-programma Opsporing Verzocht een oproep gedaan om in het buitenland uit te kijken naar Ridouan Taghi en Said Razzouki, de twee hoofdverdachten in een groot liquidatieproces. De politie meent dat de twee gevluchte criminelen in Spanje, Marokko, Dubai of een land in Midden- of Zuid Amerika verblijven.

De politie in Nederland roept vakantiegangers in Spanje en andere landen op om uit te kijken naar deze twee gevaarlijke personen. Taghi en Razzouki worden verdacht van het leidinggeven aan een criminele organisatie en het beramen van en opdracht geven tot minstens zes moorden.

Ze staan sinds anderhalf jaar op de Nationale Opsporingslijst van de Nederlandse politie en voor beiden is een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot hun arrestatie. De politie benadrukt dat mensen de gezochte criminelen niet zelf moeten benaderen, maar de politie moeten bellen.

Om de kans te vergroten dat ze worden herkend, heeft de politie tekeningen verspreid van Taghi en Razzouki, waarbij rekening is gehouden met hun veroudering sinds de meest recente foto’s. De opsporingsfoto van Taghi is gemaakt in 2015, die van Razzouki is van recentere datum. Van beide criminelen zijn drie tekeningen gemaakt, waarin ze met of zonder bril en baard te zien zijn.

https://youtu.be/HPQ50p7_muo

ba8b4b699fef42438d20c81a48896ba5 fc7bd699c217a4ae885dc74a4ef269d4

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?