skip to Main Content
Spaanse politie arresteert Nederlanders en Belg in grote internationale drugszaak

Spaanse politie arresteert Nederlanders en Belg in grote internationale drugszaak

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

drugs5MURCIA – De politie in Spanje heeft in een grote operatie tegen de internationale drugshandel in totaal 27 personen aangehouden. Op hetzelfde moment van arrestatie in Alicante en Murcia arresteerde de Deense politie in Denemarken nog eens 2 personen. Onder de gearresteerden bevinden zich ook vier Nederlanders en een Belg.

De aanhoudingen in deze drugszaak vonden plaats in diverse dorpen langs de kust van Alicante en Murcia waarbij in totaal 27 mensen werden gearresteerd waaronder 15 Spanjaarden, 4 Britten, 4 Nederlanders, 2 Denen, 1 Belg, 1 Oostenrijker en 1 persoon uit Ecuador. Er werden 15 huiszoekingen gedaan waarvan 13 in Spanje en 2 in Denemarken.

De arrestaties vonden plaats in een grote drugszaak waarbij een internationale bende werd opgerold. Deze hield zich bezig met de import en export van speed, extasis, marihuana en hasj. Bij de politieactie werden grote hoeveelheden drugs, geld, voertuigen en zelfs wapens in beslag genomen.

Bij een andere politieactie eerder dit jaar werden er ook al 7 personen aangehouden in Calpe, La Nucia, Alfaz del Pi en Sangonoera La Verde (Murcia) die in verband worden gebracht met deze nieuwe aanhoudingen. Eind 2014 werden er tevens verdachten gearresteerd in Benidorm, Elche en Abanilla (Murcia) die nu ook met deze zaak in verband worden gebracht – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken