skip to Main Content
Hoosbui in Benidorm zet straten blank en zorgt voor enige paniek op het strand
Archieffoto

Hoosbui in Benidorm zet straten blank en zorgt voor enige paniek op het strand

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Hoosbui in Benidorm zet straten blank en zorgt voor enige paniek op het strand

Archieffoto

BENIDORM – Deze vrijdag hebben de inwoners en bezoekers van de badplaats Benidorm te maken gehad met een flinke hoosbui waardoor straten en pleinen blank stonden en de stranden binnen no time leeg liepen terwijl men beschutting zocht voor de regen. De straten werden rivieren en al dat water zorgde weer voor problemen in zee en op het strand.

Een hoosbui (tromba de agua) heeft deze vrijdag voor veel wateroverlast gezorgd in Benidorm. De kustplaats die vanwege de “puente de agosto” (vakantieweek) overbezet is met toeristen had te maken met de gevolgen van de regen welke in korte tijd uit de hemel kwam vallen.

De mensen die aanwezig waren op de stranden en op straat zochten beschutting in winkels, bars en restaurants waardoor deze volliepen met vakantiegangers. Straten stonden blank en ook op het strand waren er problemen.

Omdat er zoveel water naar beneden kwam moest al dat water naar de zee stromen waar dat zorgde voor een vreemde en gevaarlijke stroming waardoor zwemmers niet of moeilijk uit zee konden komen. Gelukkig is er niets ernstigs gebeurt maar het had erger kunnen zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Die Rob zijn iq is ver onder gemiddeld en heeft absoluut geen inlevingsvermogen, narcistisch zal hij zeker zijn, geen eigenwaarde dus anderen nog minder respecteren om eigen roem te creeren. Het was afschuwelijk in Benidorm waar de openstaande familie grafkelders dus ook volliepen, ik was daar in mei 2017 4 keer bij een lieve vriend en weet dat ze soms openstaan bezoek. Erg triest hoor, dit doet mij heel erg pijn.

  2. Nou aan water geen gebrek.Laten we hopen dat de stuwmeren ook van de regenval profiteren

    1. Heb ik net gecontroleerd , maar helaas. Al het water is weer zo de zee in verdwenen.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken