skip to Main Content
Zidane stopt komst van de Beek naar Real Madrid
Archieffoto

Zidane stopt komst van de Beek naar Real Madrid

VOETBAL – De afgelopen weken leek het erop dat de 22-jarige Donny van de Beek een nieuwe Real Madrid speler zou worden. Ook Donny zelf bevestigde dat er gesprekken tussen hem, Ajax en de Koninklijke in Madrid plaatsvonden. Maar trainer Zinedine Zidane heeft voorlopig de komst van de Nederlander tegengehouden.

Donny van de Beek zou volgens de kranten voor 50 tot 60 miljoen euro de overstap maken van Ajax naar Real Madrid. Van de Beek zou dan de negende Nederlandse speler ooit worden bij de club in Madrid en de eerste Nederlandse aanwinst onder het leiderschap van Florentino Perez.

Maar het lijkt erop dat de supporters van Real Madrid en de speler zelf nog even moeten wachten of van de Beek helemaal niet gaan zien spelen in het Santiago Bernabeu stadion want trainer Zidane heeft zijn komst voorlopig tegengehouden.

Ondanks dat van de Beek hoog op het verlanglijstje staat van Zinedine Zidane, wil de Fransman liever de Manchester United speler Paul Pogba naar de Spaanse hoofdstad halen. De komst van Pogba zou echter vele malen duurder zijn waarbij er gesproken wordt over 160 miljoen euro. Een definitieve beslissing is nog niet genomen.

Van de Beek zou of kan de negende Nederlandse speler worden bij Real Madrid. Johnny Metgod kwam in 1982 naar Madrid gevolgd door Clarence Seedorf in 1995. Ruud van Nistelrooy arriveerde in 2006 bij de Koninklijke gevolgd door Arjen Robben, Wesley Sneijder, Royston Drenthe in 2007, Rafael van der Vaart in 2008 en Klaas Jan Huntelaar in 2009.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Ik ben blij toe. Real is geen club voor Nederlanders, alleen Barca. Altijd al een hekel gehad aan die Francofielen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken