skip to Main Content
Vrouw stuurt vanuit Granada met de post drugs naar Nederland
Archieffoto

Vrouw stuurt vanuit Granada met de post drugs naar Nederland

GRANADA – De politie heeft in Granada een 43-jarige vrouw aangehouden die waarschijnlijk al gedurende 12 maanden via een koeriersdienst grote hoeveelheden drugs naar Nederland stuurde. In de lokale krant wordt geschreven over een hoeveelheid van tenminste 600 kilo marihuana.

Afgelopen 2 oktober wist de politie bij een routinecontrole bij een lokaal koeriersdienst in Granada een verdacht pakketje aan te treffen. Na onderzoek bleek dat in het 13 kilo wegende pakket dat als ontvanger een persoon in Nederland had diverse kleine zakjes zaten met cannabis. Deze waren zorgvuldig verpakt wat de politie deed vermoeden dat het om een reguliere verzending ging.

Na de vondst van dit pakket met drugs ging men op onderzoek uit en al snel bleek dat via hetzelfde koeriersbedrijf de afgelopen 12 maanden regelmatig pakketjes werden verstuurd naar Nederland. De politie heeft op het moment van schrijven 60 verzendingen kunnen achterhalen waaruit de politie kan concluderen, als gekeken wordt naar het gewicht van de pakketjes, dat het om zo’n 600 kilo marihuana gaat. 

Het verzendadres was elke keer hetzelfde en dus ging men bij deze persoon langs en dat bleek een 43-jarige vrouw te zijn wiens identiteit en nationaliteit vooralsnog onbekend is. De pakketjes werden allemaal naar Nederland gestuurd waarbij van de 60 verzendingen er 50 naar eenzelfde adres gingen en 10 naar andere ontvangers.  

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken