Search
menu
Search

Vrouw stuurt vanuit Granada met de post drugs naar Nederland

Oeps ... foto ontbreekt!

Vrouw stuurt vanuit Granada met de post drugs naar Nederland

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – De politie heeft in Granada een 43-jarige vrouw aangehouden die waarschijnlijk al gedurende 12 maanden via een koeriersdienst grote hoeveelheden drugs naar Nederland stuurde. In de lokale krant wordt geschreven over een hoeveelheid van tenminste 600 kilo marihuana.

Afgelopen 2 oktober wist de politie bij een routinecontrole bij een lokaal koeriersdienst in Granada een verdacht pakketje aan te treffen. Na onderzoek bleek dat in het 13 kilo wegende pakket dat als ontvanger een persoon in Nederland had diverse kleine zakjes zaten met cannabis. Deze waren zorgvuldig verpakt wat de politie deed vermoeden dat het om een reguliere verzending ging.

Na de vondst van dit pakket met drugs ging men op onderzoek uit en al snel bleek dat via hetzelfde koeriersbedrijf de afgelopen 12 maanden regelmatig pakketjes werden verstuurd naar Nederland. De politie heeft op het moment van schrijven 60 verzendingen kunnen achterhalen waaruit de politie kan concluderen, als gekeken wordt naar het gewicht van de pakketjes, dat het om zo’n 600 kilo marihuana gaat. 

Het verzendadres was elke keer hetzelfde en dus ging men bij deze persoon langs en dat bleek een 43-jarige vrouw te zijn wiens identiteit en nationaliteit vooralsnog onbekend is. De pakketjes werden allemaal naar Nederland gestuurd waarbij van de 60 verzendingen er 50 naar eenzelfde adres gingen en 10 naar andere ontvangers.  

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?